1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Nie można uruchomić płyty..." GTA San Andreas

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez turbin, Lipiec 22, 2011.

  1. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    otóż przed chwilą dostałem GTA San Andreas z X1. Wsadzam do mojego xboxa 360, gr normalnie odczytuje, mam napis "Zagraj w GTA San Andreas", klikam żeby gra odpaliła (na chwile robi się czarny ekran) i wyskakuje komunikat "Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie." Gra jest PAL. Dysk w konsoli mam, wie ktoś co jest grane? Emulator już zainstalowałem.

    Ps.I mam pytanie do znawców GTA ;p. W pudełku mam też mapkę miasta ale jest to liberty city. (http://www.thatvideogameblog.com/wp-content/uploads/2008/03/libertycity-mar27.jpg takie coś) Jakiej gry jest tam mapa? Na pewno nie gta sa, wydaje mi się że jest to z gta4. Dodatkowo na odwrocie mam rozkład linii metra)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Oryginalny dysk czy może jakiś BEVS? Mapka jest z GTA IV.
     
  4. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    BEVS, ale są na nim wszystkie potrzebne partycje. Kurde chyba nie ma na niej te partycji do gierek XBOX1, czy jak ją zrobię to uda mi się odpalić grę?
     
  5. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Gry z X1 dzialaja ci na XBox 360 o.0?
     
  6. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak można grać w niektóre gry z xbox (1) na xbox 360 tu masz listę tytułów (nie wiem czy wszystkie tytuły wypisane)
    Gry z xbox na xbox 360 - polish:Elite:board
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Może zainstaluj emulator jeszcze raz , napewno coś z nim nie tak. A jakąś inną grę z Xboxa 1 masz?
     
Wczytywanie...

Poleć forum