1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można wejść w vendor mode

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Pietrucha, Kwiecień 3, 2013.

  1. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam problem, chce przerobić koledze konsole a konkretnie zrobić tylko update do lt3.0, ale napęd nie chce mi wejść w vendor mode, jaka może być tego przyczyna? Dodam ze używałem zasilania z konsoli jak i z USB Probe, wyłączam zasilanie i nic nie może wejść a już kiedyś ze 2 razy mu przerabiałem i nic takiego nie było. Jak chce wyczyścić napęd to wywala Status 0xD0
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    0xd0 czyli nie wykrywa napedu. Jaki masz naped?


    Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
     
  4. Pietrucha

    Pietrucha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    liteona ale w jf wykrywa naped po wlaczeniu zasilania bo podaje model w tych informacjach i cala reszte
     
  5. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    to slim czy phat ???
    Jak w phacie to daj pierw liteon erase u gory w jf. a pozniej dopiero daj intro vendor, jak zaczna isc kropki wlacz i wyłącz zasilanie i powinno wejsc bez problemu.
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Zanim dasz liteon earse upewnij sie ze masz klucz napedu :) takie proste a jednak wielu zapomina.

    Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    A potem płacz i 100zl na odzysk klucza a nie 30-50 za przeróbkę ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum