1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

''Nie można wykryć urządzenia sieciowego.'' POMOCY!!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez STARKILLER22, Czerwiec 23, 2009.

  1. STARKILLER22

    STARKILLER22 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam mam następujący problem. Jestem użytkownikiem xbox live od ponad roku. Ale dzisiaj pojawił mi się błąd jak w tytule. Więc zwracam się z prośbą jak to naprawić (a może to ban).


    P.S.
    Wczoraj wszystko działało i nie było problemów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. felixglavius

    felixglavius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,przepraszam ze pisze o tym w tym miejscu ale nigdzie nikt nie udziela odpowiedzi mam problem z windows media center. mam neostarde modem sagem polaczony z xbox live wszystko dziala jest ok , chcialem podlaczy pc z xboxem i jesli chodzi o obrazy filmy muzyke to jest ok ale gdy chce polaczyc sie z windows media center wyskakuje mi ze nie moze uzyskac adresu ip. mam wind xp. co robic, pomocy.
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    co do autora tematu:albo porty,albo ipki,albo sieciowka/wejscie sieciowe w routerku(nie wiem pod co sie podlaczasz) padlo
     
  5. STARKILLER22

    STARKILLER22 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Miedzianek nic nie dotykałem wszystko działało grałem w nocy poszedłem spać rano włączyłem x-a i problem.

    Połączenie przez Router.
     
  6. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak sam napisałeś masz Windows Xp a nie Media center to jak chcesz się podłączyć do media center ?
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    starkiller jak tak sprubuj podlaczyc pod inny slot albo bezposrednio pod x kabel od neta,jak zadziala to uwalony router,jak nie to sieciowka w x
     
  8. felixglavius

    felixglavius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha rozumiem tzn ze wind xp nie obsluzy tego i nie da sie pod xp tego podlaczyc tak?
     
  9. STARKILLER22

    STARKILLER22 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Czyli po prostu nowy xbox bo wymiana sieciówki sie nie opłaca bo miałem juz 2 razy E74...
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    a co jednak xbox siadl?
     
Wczytywanie...

Poleć forum