1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie mozna zainstalowac gry

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez dziend0bry, Maj 6, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    przed chwilą nagrałem sobie l4d2 na verbatima predkoscią 2,4x i tak. wkladam,patrze czy działa. super jest ,po polsku itd. wiec daje zainstaluj na dysk i przy 14% pojawia się,zebym przeczyscil plytke szmatką ..


    :( o co chodzi? inne gry nagrywane w ten sam sposob działaja..

    mozna powiedziec, ze ta plytka byla w polowych warunkach :D są 3 ryski w jednym miejscu,moze to przez to?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Mozliwe.

    Czesto sie zdarza ze przez jakas malutka kropeczke czy jakas ryse gra sie nie chce zainstalowac.
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    No własnie, bo ta płytka była razem z innymi i często wykładana :(
     
  5. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Tak to jest jak sie nie szanuje nośników ja mam jeszcze płyty z psx-a (nagrane z 8 lat temu) które nie mają najmiejszej ryski i wszystko działa idealnie. na X-a nagrywam na Verbatimach przy prędkości x4 i jeszcze nigdy nie miałem problemu z zainstalowaniem na HD
     
  6. behemothxx

    behemothxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie będę zakładał nowego tematu napisze tutaj, a więc tak kupiłem nową nagrywarkę TEAC DV-W522GMA i nagrałem już 2 razy just cause 2 (gra nie chce się zainstalować na dysku wywala śpiewkę o szmatce na 25% i 30%) z napędu da rade odpalić
    Płyty to verbatim 8x palone z prędkością 4x (czyste jak łza) Dodam że konsola mało używana więc napęd raczej sprawny. OCB bo to jest bez sensu nowa nagrywara i takie cyrki:(
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A płyta DVD-R czy DVD+R
     
  8. behemothxx

    behemothxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jasne że +
     
  9. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. behemothxx

    behemothxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I jak ma ktoś jakiś pomysł? (mam 2 nagrywarki podłączone do kompa, nie wiem czy to ma znaczenie ale pisze)
     
  11. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    spróbuj nagrać na innej nagrywarce
    możesz też spróbować innego programu do wypalania obrazów(nie napisałeś jakim nagrywasz,chociaż dużego wyboru nie ma CloneCD albo ImgBurn)
     
  12. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    Przeżywacie jak by to był ORG ,płyta kosztuje 2.50zł


    Albo płyta jest lipna ,żle się nagrało .. i więcej wytłumaczeń nie ma ..
     
  13. behemothxx

    behemothxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hm odłączyłem starą nagrywarkę (bo jak były 2 podłączone to miały problemy z odczytem płyt) i ta którą nagrywałem te gry była na master ale podłączona na środku taśmy (na jednym forum wyczytałem że master musi być na końcu taśmy) nie wiem czy to coś da ale zobaczę.
    Do nagrywania używam imgburn.
     
  14. Grzesiek13

    Grzesiek13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie IMGburn się krzaczy ostro, spróbuj clone cd
     
Wczytywanie...

Poleć forum