1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie Nagrywa Z Predkoscia 2.4x Przestawia sam na 4x

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BialyGTi2, Listopad 2, 2013.

  1. BialyGTi2

    BialyGTi2 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ustka/Słupsk
    witam mam problem a mianowicie nie chce nagrywac płyt z predkoscia 2.4x wczesniej nagrałem juz ze 20 płyt i wszytsko bylo Ok a teraz wyskakuje komunikat w ImgBurn (Write Speed Miscompare! - Wanted: 3 324 KB/s (2,4x), Got: 5 540 KB/s (4x) )Moja nagrywarka to LiteON IHAS124B
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najprawdopodobniej płyty nie obsługują takiej prędkości i dlatego samo przestawia
     
  4. BialyGTi2

    BialyGTi2 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ustka/Słupsk
    to jak bede nagrywał w predkosci 4x to czy na konsoli bedzie jakas roznica w graniu ??
     
  5. oxygen

    oxygen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    wszystko zalezy od wgranego firmware do nagrywarki, przykladowo mialem plyty Platinum o id CMC-MAG d03-64 i moj firmware w Ihasie pozwalal nagrywac tylko z predkoscia 4.0, a teraz mam Platinum o media id ritek i mozna nagrywac 2.4 wiec zalezy od plyt i wgranego oprogramowania
     
Wczytywanie...

Poleć forum