1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie obsługiwana płyta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez baja551, Sierpień 25, 2011.

  1. baja551

    baja551 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dwa dni temu przerabiałem konsole Crysis 2,Battlefield bad company 2 działa bez problemu.Wkładam płyte do napedu z Call of Duty black ops widzi obraz wszystko ok ale gdy chce grać Wyskakuje mi komunikat "Nie obsługiwana płyta".Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam miałem taki sam problem masz najnowszy lt+ i nowy dash ??
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12085
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kupic oryginal

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jezeli masz ixtrema lt + 1.91 to musisz przepuscic abgx-em i on dogra ci patche. Jezeli nie masz ixtrema lt + 1.91 to musisz go wgrac bo inaczej gra nie pojdzie na nowym dashu
     
  6. baja551

    baja551 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wczoraj w nocy ściągnołem tego black opsa przepuściłem przez abgx i to samo jest. jeszcze raz spróboje
     
  7. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. hiob350

    hiob350 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam ten sam problem z Resident Evil 6 gre nagrałem pod lt2, dasz 16....... . Gra wczoraj działała normalnie a dziś po ponownym odpaleniu konsoli wyskakuje komunikat płyta nie obsługiwana.
     
Wczytywanie...

Poleć forum