1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie obsługiwana płyta:/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bonku866, Grudzień 7, 2011.

  1. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Witam .
    Mam nie mały problem, a mianowicie dzisiaj zrobiłem aktualizacje nowego dasha miałem flasha lt 1.1 napęd benq i wszystko działalo jak nalezy.Kazda gre odpalal w xgd 2. Wgrałem przed chwilką lt 2.0 i przy kazdej grze xgd3 saints row 3 , modern warfare 3, władca pierścieni wyświetla się komunikat że płyta nie obsługiwana, zaznacze ze konsole mam podpieta pod live zadna aktualka mi sie nie robila poza nowym dashem i teraz niewiem czy to moze dlatego ze gier przez abgx nie przepuszczalem czy po prostu cicha aktualka i na ta chwile zadnej gry z ap 2,5 nie odpale.zaznacze takze ze te same gry u kolegi ktory caly czas ma konsole offline dzialaja takze sa dobrze wypalone.Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Żeby pograć na nowym dashu w gry XGD3/AP 2.5 potrzebne jest LT 3.0, na które trzeba czekać.
     
  4. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Czyli rozumiem ze zrobilem blad wgrywajac nowego dasha??Na chlopski rozum:p do wypuszczenia lt 3.0 w nic nie pogram co ma ap 2.5??
     
  5. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zgadza się.
     
  6. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Oki wielkie dzięki temat do zamknięcia.
     
  7. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Gdybyś wszedł na forum i trochę poczytał to nie zrobiłbyś tego błędu i wszystkie gry nadal chodziłoby. Niestety myślenie niektórych boli, więc niech płacą teraz...
     
  8. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Ludzie pracują i są zalatani i zbytnio nie maja czasu przekopywac się przez kilkadziesiąt postów , wiec raczej to nie była kwestia myślenia :) wyjdzie lt 3.0 zrobię sobie flasha i po kłopocie :) najważniejsze ze bana nie ma i FIFA 12 działa :) Pozdrawiam.
     
  9. Kryp

    Kryp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam ... mam ten sam komunikat. Płyta nie jest obsługiwana. Problemik dotyczy Halo Reach. Co ciekawe kilka miesięcy temu grałem w te gierkę intensywnie potem zaktualizowawszy fw napędu do 2.0 no i dash nowy żeby sobie pograć w Dead Island i od tego czasu już płytka z Halo wywala komunikat ... płyta nieobsługiwana ... jak to naprawić ... problem pojawił się na 2 konsolach obie nigdy nie podpinane do neta. Co zrobić?
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jaki dashboard wgrales?

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  11. Kryp

    Kryp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    D:2.0.13599.0 - k:2.0.13599.0

    Dodam ze myk z czyszczeniem cash konsoli i na pendraka wgrywanie latek TU..... ze stronki xbuc nic nie dało a chyba wszystkie wypróbowałem możliwe cały dzień się z tym mecze i nie wiem co zrobić?
     
  12. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bonku-To jest loteria,niektórym,a nawet wielu osobom działają gry na nowym dashu,spróbuj dograć title update,być może jak pisałeś że nie siedzisz w temacie poczytaj nieco na temat nagrywania nowych gier.
     
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Na moje oko wygląda Jak cicha aktualizacja. Wgraj sobie dash 13.604 nie zaszkodzi.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  14. Kryp

    Kryp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mogę prosić o linka do tego Dasha ? 13.604 ... nie chciał bym wgrywać czego popadnie z neta bo nie chce pogorszyć sprawy... rany jak się czyta fora to piszą ze nowy dasz usuwa przeróbkę ;/.

    A może dla potomnych dodam:

    Konsola nr1 - Falcon Bialy -

    po wgraniu Lt2.0 i Dash ...599. mial uruchomione gry:

    Forza Motosport 3
    Forza Motosport 4
    I inne wyscigi
    Dragon Age 2 pl
    Dead Island
    Halo reach - nie działa nie wiem po której gierce bo ostatnio dzialala ale to kilka miesiecy temu

    Konsola nr1 - Jasper czarny

    po wgraniu Lt2.0 i Dash ...599. mial uruchomione tylko 2 gry:

    WarHamer 30 000 Space Marine
    Dead Island
    Halo reach - już nie działa

    Nigdy nie podpięte do neta

    Proszę o link do tego dasza pewnego ;]
     
  15. saw600

    saw600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Ja mam z kolei taki problem że nie dawałem żadnych aktualek a Brotherhood nie chodzi ... :(
     
  16. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaki dash i lt. ? Jak grałeś offline to dziwne...
     
  17. saw600

    saw600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Dasha aktualizowałem dosyć dawno temu ... Dash z Dead Island . Po tym konsola mi sie zrypala i dalem do przerobki LT 2.0
     
  18. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Załapałeś cichą,musiał ktoś do live podpinać nawet na chwilkę,spróbuj z title update.
     
  19. Kryp

    Kryp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeżeli o mnie chodzi nie nie były podpinane ... mam faty wiec wymagają kabla lan o obok tv go nie ma wiec nie było możliwości nawet żeby ktoś pod moja nieobecność coś tam podpiol ... obie konsole mam od nowości wiec nikt poprzednio ich nie tykał.

    Title update? czy to to z czyszczeniem pamięci dysku podręcznej ? i wgraniem pliku tu.... na pen-draka czyli szybkiej latki gry nic nie daje.
     
  20. Kryp

    Kryp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  21. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    pisze ,że tak :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum