1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie obslugiwana plyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BossSLU, Wrzesień 11, 2012.

  1. BossSLU

    BossSLU Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Nagralem gre darksiders 2, przy probie wlaczenia wyskoczyla prosba o aktualizacje, zgodzilem sie.
    Lecz gra dalej nie dziala, pojawia sie komunikat "nie obslugiwana plyta".
    Mam lt 2 (prawdopobnie). Po nagraniu pod lt 3 xbox w ogole nie czyta plyty.
    Dash: 14719, przed aktualizcja byl 13599.
    COD MW 2 oraz fable tez nie dzialaja, ale to juz od wgrania nowego lt (2).
    Gry jak COD MW 3 czy darksiders 1 smigaja.
    Trik z mp3 nie dziala.
    Prosze o pomoc jak dla przedszkolaka, nie wszystkie pojecia rozumiem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zresetuj konsole wyczysc pamiec cahce mozesz formacik ale zapisz wszystko save itp profil, a skoro masz lt 2 a plyte nagrywasz pod lt 3 to sie nie dziw ze nie trybi
     
  4. BossSLU

    BossSLU Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam 2 plyty nagrane.
    Pod lt 3 w ogole nie czyta
    Pod lt 2 wlasnie ten problem.
    Reset konsoli? Co to oznacza? Po prostu wylaczenie/wlaczenie? Jesli tak = nie poskutkowalo.
    Cache takze nie pomogl.
    Z formatem jeszcze bym poczekal, chyba ze bedzie to koniecznosc.
    Slyszalem cos o kombinacji x lb rb x lb rb x oraz title update. ALe nie do konca rozumiem. Ktos moze wyjasnic i napisac czy jest szansa powodzenia?

    Refresh.
    Format moze mi zaszkodzic? Znaczy sie dash/przerobka itd. zostaja?
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nic nie zaszkodzi, wszystko zostaje w konsoli.
    Zrób sobie tylko kopię zapasową Twoich danych z HDD.
     
  6. BossSLU

    BossSLU Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to pokolei:
    Usunelem Cache.
    Zrobilem formata dysku (dziwne, trwa ok. 5 sekund) Wylaczylem konsole.
    Wlaczylem ponownie, skopiowalem z plyty mp3.
    Wlaczylem muzyczke w tle, odpalam gre z plyty oraz i pojawia sie blad ten co wyzej..
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Cofnęła Ci się przeróbka.
     
  8. BossSLU

    BossSLU Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cofnela mi sie przerobka? Z jakiej okazji? Nigdy polaczenia do neta nie bylo, wszystkie gry dzialaja.
    Wyjatkami sa MW2 Fable3 (od wgrania lt 2) oraz teraz sciagniete Darksiders 2
    RESZTA DZIALA: (przyklady) Sport Kinect, Darksiders 1, MW3, GoW3, AC2.

    Wiem ze MW2 oraz Fable3 maja zabezpieczenie ap2.5 Darksiders 2 tez moze miec? Co wtedy trzeba zrobic o ile trik z mp3 nie dziala? Oraz MW3 nie posiada juz tego zabezpieczenia czy jakos przypadkowo je ominelem?
     
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    LT 3.0 i masz po problemie.
    Naprawdę warto zainwestować te 50 zł i mieć z głowy.
     
  10. BossSLU

    BossSLU Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, nowe wiesci - probowalem zrobic title update przez program 360 Revolution.
    Wszystko pieknie, pendrive skonfigurowany w xbox'ie. Nagrane w folderze cache-cache (probowalem potem tez w innych)
    Program widzi, lecz xbox nie do konca. Wykrywa dysk przenosny ale nie ma pliku... Co prawda uzylem kabla usb do telefonu. Gdyz przejsciowek do karty nie widzi a samego pendrive z wbudowana pamiecia nie posiadam? Jakies sugestie?
    A co do Lt 3, wiem ze rozwiaze to moje problemy. Ale wszystkie gry wczesniej wypalone pojda do kosza. Zgadza sie?
    Jednak wolalbym zostac przy mojej wersji poki co.

    Problemu nie udalo mi sie rozwiazac ale mam mozliwsc kupna gry po korzystnej. Tutaj pojawia sie moje pytanie: czy oryginal poszedlby mi bez problemu?


    Info Nie pisz post pod postem

     
Wczytywanie...

Poleć forum