1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie odczytuje kopii zapasowych

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez divao, Sierpień 29, 2010.

  1. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, wczoraj kupilem xbox'a w media markt w promocji za 599zl, odrazu przerobilem i ku mojemu zdziweniu niemile rozczarowanie mnie spotkalo :/ otoz sposrod chyba 8 kopii zapasowych jakie mam, dziala mi tylko Prince of Persia i Assasin's Creed 2, wczoraj dzialal mi tez Alan Wake (co prawda, przerywniki sie czasem zwieszaly, szybko lecialy napisy i dalej gralem, po tym, bez zadnej zwiechy konsoli) to dzisiaj juz w ogole mi nie odpala sie gra. Mojemu kumplowi na xboxie dzialaja wszystkie te gry. Czego to moze byc wina i co z tym zrobic? :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jaki firmware wrzuciłeś?

    Pewnie złe płytki/nagrywarka słaba.
     
  4. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Odpowiedz sobie sam na pytania : czy nagrywasz na Verbatimach na porzadnej nagrywarce, sprawdzasz i przygotowujesz obrazy w ABGX360 , jaka masz przerobke , czemu zawracasz glowe takim pytaniem jak na forum sa setki tematow jak nagrywac,ustawiac,co dziala co nie dziala.... Jak jakis pirat dziala,to przerobka i naped ok, ale nagrywasz zle, albo masz za stara przerobke.
     
  5. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja jednak myślę że to wina firmwaru, wkońcu to nowy napęd a kumpel pewnie ma starszy skoro go używał. Wgraj sobie ixtreme LT 1.1, powinno pomóc.
     
  6. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    płytka verbatim, dziala na innych konsolach, przed wczoraj mi dzialal Alan Wake, a wczoraj juz nie, pisze zeby przetrzec plyte sciereczka...
     
  7. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    wgrales lt 1.1 ? na forach zagranicznych pisza ze im alan i re5 nie dziala p przerobce lt 1.1 mi rowniez re5 nie dziala,a wczesniej dzialal
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmień nagrywarkę to pomoże na 100%
     
  9. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nie jest wina nagrywarki -.- i tego jestem pewien w 100%
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na pewno nagrywarka w połączeniu z płytami, jak nie możesz zawsze kupić nowy napęd do x360;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum