1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie odczytywanie gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marcinek062, Styczeń 12, 2010.

  1. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Witam mam mały problem nieraz z odczytem gier mam xboxa z IX 1.6 podobno z napędem samsunga i jak wkładam płytke z grą to nieraz pokazuje mi żebym otworzył napęd albo tez nieraz wykrywa jako film dvd. nawet orginały. Co może być tego przyczyna.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zezima1994

    zezima1994 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Jeżeli tak pisze nawet w oryginałach to nie mam pojęcia. Ale piraty mogą być źle nagrane. Najlepiej zanieś konsolę do jakiegoś serwisu.
     
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    a może laser wyjeżdża poza ścieżkę? :D

    może też że powoli sie zużywa <- to bardzie true
     
  5. lagaczigi

    lagaczigi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli masz szajsunga to musisz zainwestować w nowy napęd, jak napęd ma już problemy z oryginałami to znaczy że jego godziny są policzone. Z mojego doświadczenia wiem że samsung robił najgorsze napędy do xboxa.
     
  6. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    A napęd ile tak kosztuje do 360
     
  7. zezima1994

    zezima1994 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ruda Śląska
  8. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    A czy da sie rade wymienić samemu napęd. Właśnie miałem takiego fuksa i mi głośnik na napęd spadł i sie złamał w ciul. Bo w moich okolicach brak serwisu żeby mi wymienili
     
  9. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    marcinek, mogę ci Benq nowego sprzedać za 135zł i wgraniem softu - wystarczy jak prześlesz klucz. Mieszkam w Rybniku. Jak chcesz podam ci aukcję allegro
     
  10. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Za daleko troszke ja z Grudziądza
     
Wczytywanie...

Poleć forum