1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie odpalać Forzy 4 na LT+ 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 8, 2011.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak wyjdzie Forza 4 nie odpalajcie jej dopóki C4 nie poprawi LT+

    #fw @5:18am EST 10/8
    C4EVA: DON'T BOOT FORZA 4 (LT+ FW FIX SOON)
    Forza 4 has a new Content Integrity Verification (CIV for short) check. New LT+ firmware to be released soon.
    [​IMG]

    If you're getting authorize disc errors/freezing in XGD3 games try changing the layerbreak in the .dvd file to 2086912 and using the newest version of imgburn. Fixed the errors in gears of war 3 for me and many others.

    The ideal layerbreak for xgd3 is 2133520 but that's the target for new high capacity DVD+r DL's when they release. because our disc are undersized for XGD3 they can only handle the 2086912 layerbreak. Most people's burners do this switch automatically during the burn.

    Some burners have a glitch and try to burn 2133520 anyway ~ LT is expecting a 2086912 layer-break causing disc errors and freezing.


    źródło:http://www.xbox360iso.com/c4eva-dont-boot-t470515.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Fajnie, LT 2.0 ma tydzien i juz zmiany jakieś, jak ktos sie nie zna to co, co tydzien 30zł musi placic albo wiecej ?
     
  4. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja poczekam do końca października i potem se sflas****e na 2.0, będzie pewniejsze niż ta wersja...
     
  5. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    nie, może zapłacić raz 200 złotych i kupić oryginał.
     
  6. cipior06

    cipior06 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    dlatego czekam na RGH. "Ewenement" dobrze gadasz, przerąbane maja ci co nie umieją sami przerabiać i co chwile muszą płacić.
     
  7. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Czyli znajac zycie lt 2.0 dla slimow nie wyjdzie w ten weekend..

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  8. mateq

    mateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland/Zambrów
    No i lipa.A miałem dawać konsolę do przeróbki.Teraz nie wiadomo czy będzie jakaś mała poprawka czy w ogóle nowe lt.Trzeba nauczyć się samemu przerabiać
     
  9. jaqjordan

    jaqjordan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Ktore tytuly jeszcze to maja?

    Sent from my GT540
     
  10. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    kurcza przed chwila wgrywałem CFW i znowu rozkręcanie .... siły nie mam.
     
  11. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To juz sami nie wiemy jakie beda zmiany na listopad
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nic jeszcze dokładnie nie wiadomo bo inne gry z XGD3 działają tylko z Forzą 4 jest problem.
    Niektórym działa a niektórym nie i wywala ten błąd. (Chodzi o wersje NTSC).
     
  13. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    No to jak o NTSC to co nas to obchodzi ?
     
  14. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To że PAL będzie miał to samo....
     
  15. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Wersji PAL jeszcze nie ma, więc pozostaje mieć nadzieje że to tylko się dzieje pod NTSC...
     
  16. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    To jak to w końcu jest działa, czy nie. Bo miałem dzisiaj przerobic konsole ale nie wiem czy sie jeszcze opłaca. Jest jakas osoba na tym forum, której FORZA 4 działa?
     
  17. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    taki mały offtop dam ale nba 2k12 ma w sobie jakaś aktualizację,wykonałem ją i ani mi konsola nie wybuchła ani nie usunęło lt+2.0 ma ktoś jakieś info co to robi ?
     
  18. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  19. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Czyli fw jest dobre. Gra pewnie zle zripowana:)

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  20. mateq

    mateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland/Zambrów
    Chciałem właśnie to wrzucić.Czyli co? Ktoś zrobił fałszywy alarm?podszywał się pod C4? bo skoro on pisze że działa a wcześniej było niby coś nie tak
     
  21. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    czyli o co chodzi ? bo u mnie słabiej z angielskim ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum