1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie odpalaja gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez fuktu, Czerwiec 1, 2009.

  1. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    mam problem

    posiadalem kiedys przerobke iXtreme 1.2
    i niedawno zamienilem napedy od konsoli kumpla na normalnego xtreme!

    nagralem sobie gre Red Faction Guerrilla- SPARE i mi nie chodzi na tym xtreme
    wyskakuje mi okno z logo xboxa i napis XBOX 360
    myslelem ze jest to przerobka ktora wszystkie gry pociagnie

    jak myslicie co jest nie tak??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    o matko xtreme o_O?toz to 99% ban na miejscu...


    ie 1.6 i nic wiecej,wczesniejsze ie nieciagna gier z wave3



    uzyles szukajki?warna pewnie dostaniesz i temat kosz...bo bylo 1000 razy
     
  4. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    ha . wiem ze ban neta mam odlaczonego;p
    no i sie dowiedzialem dzieki;P
     
  5. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Xtreme kupa, wgraj iXtreme 1.51 lub najnowszego 1.6 i wszystko będzie śmigać :)
     
  6. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    dołanczam sie do pytania mam 1,4 wbilem patcha ale nie dziala zostaje tylko 1,6??
     
  7. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Tak tylko 1.6 ;)
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    xtreme powinien odpalic gry z wave 3.....
     
  9. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    wgrywalem patcha ale nic to nie daje pojawia sie logo Xbox 360 i nic no cuz w koncu trza przerobic na 1,6
     
  10. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Zgadzam się Xtreme ma to do siebie że wave 3 powinien odpalać. A skoro nie chcę odpalać gry to może jakiś błąd w przeróbce? Po co wgrywasz patcha na Xtreme?? tutaj się nic nie wgrywa. Jedynie nagrywasz i grasz
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A jak zmieniłeś ten napęd, wgrałeś klucz ze starego napędu do nowego z xtreme czy normalnie przełożyłeś ??

    Na fw z Xtreme wszystkie gry powinny działać.
    Coś musiałeś zrobić źle lub płyta jest marna i konsola nie potrafi jej odczytać.
     
  12. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Teraz mam inny problem dziś zrobilem sobie Przeróbke na 1,6 i niektóre gry wogóle nie wchodza takie jak wolwerin UFC prototype wanted ridick nie wiem o co tym razem chodzi wcześniej dzialały jak mialem 1,4 i przerabialem patchem a po dzisiejszym akualizowaniu extreama nie dzialaja mi te gry nie wiem czy to wina tego ze byly patchowane ?? czy nagrywać teraz bez patcha
     
  13. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, gry spatchowane nie ruszą na ixtreme 1.6. Od teraz wszystkie nowe gry z wave3 wypalaj już normalnie, bez patcha. A tamte spatchowane jak chcesz aby ruszyły na ixtreme 1.6 to:

    Wypal na płytkę obraz activate.iso (znajduje się on w katalogu z najnowszym ixtremem 1.6). Po wypaleniu obrazu na płytke wkładasz ją do konsoli, po chwili wyciągasz i wtedy jak włożysz spatchopwaną grę to ona ruszy bo tamta activate.iso ustawiła konsolę by nei sprawdzała poprawności płyty. Niestety trzeba tak robić każdorazowo przed włożeniem spatchowanej płyty
     
  14. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    no i nic sprubowałem jeszcze abgx zrobic [​IMG]

    co najlepsze gra dzialala na starej przeróbce
     
  15. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    ok dzieki sprawdze sorki za spam ale troche mnie to denerwuje


    jeszcze tylko pytanko normalnie nagrac to nerem ten active.iso na plytke cd czy dvd :D
    czy trza uzyc jakiegoś lepszego kalibru typu imgburn czy clone:D
     
  16. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na płytkę dvd, najlepiej za pomocą ImgBurn. Wypalaj za pomocą opcji "Write image file to disc"
     
  17. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    no niestety ten caly bot disc co miałem zrobić nie zadziałał nie wiem juz kurde da sie jakoś tego patcha odwrucić zeby powróciło do poprzedniego satnu tylko nie pisać typu sciągnij jeszcze raz:D bo zajmnię mi to chyba 2 dni a jest co pobierać kurdę
    Widać że moderator z warszawy:D bo tylko oni się czepiają ślązaków:D joke
     
  18. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  19. kwaszczan

    kwaszczan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    no trudno ściągne raz jeszcze można zamknąć
     
Wczytywanie...

Poleć forum