1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie orginalny klucz w napędzie liteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patykcom, Grudzień 4, 2011.

  1. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam mam pytanie czy można wgrać do napendu lite on nie orginalny klucz??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    można ale ale napęd nie będzie działał jak powinien
     
  4. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozwiń pytanie. Masz liteona i chcesz wgrać klucz z innej konsoli żeby tam działał ten napęd czy jak ?? opisz to jakoś co i jak z tym chcesz zrobić.
     
  5. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Z tego co zrozumiałem chcę wgrać klucz z innej konsoli do swojego napędu.
    Konsola będzie czytać tylko filmy dvd.Gry się nie uruchomią
     
  6. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    aha dziękuje za odpowiedzi

    Jak pobrałem ixtreme LT 2.0 w firmware był już klucz

    a czy żeby szczytać key trzeba napęd podłączyć czymś po za kablem sata i zasilaniem
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    ale nie wiem jak zrobićten kabel drógi
     
  9. ltplus

    ltplus Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Naucz się ortografii:D.
     
  10. fragles1981

    fragles1981 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam naped pokazuje mi jakis klucz 7474itd oczywiscie mam dobry klucz naped hitachi co zrobic
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wgrac poprawny jesli masz

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum