1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie otwiera sie strona-Opera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maques, Marzec 15, 2010.

  1. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam na operze niechce mi sie ta strona chocby załadowac a na IE idzie na luzie.Czym to jest spowodowane,predzej otwierałem ta strone na Operze i był git a teraz nie idzie


    Co zrobic?


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. iglar11

    iglar11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstaluj na nowo opere ewentualnie pusc formata ;)
     
  4. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
    Zainstaluj nowszą / starszą wersję od tej twojej wersji .
     
  5. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Musisz zrobić aktualizacje. Miałem opere i tak właśnie było :) Dlatego przerzuciłem się na Mozillę Firefox :)
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    mam to samo z opera
     
  7. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok dzieki za odpowiedz pomogło;]
     
  8. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Tak, format bo mu sie strona nie wczytuje w operze... -_-'
    zastanow sie zanim cos powiesz, bo aż żal czytać :|
     
Wczytywanie...

Poleć forum