1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

********-nie pobiera nic!

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez MyManiek555, Luty 12, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Dziś chciałem pobrać grę z *******.
    Po dodaniu torrenta do qtorrent, nic się nie pobiera.
    Jest napisane 0 KB , plik ma 2037 seedów i 749 peerów.
    Zawsze się pobierało lecz dziś nie "_"
    A jak już coś się zrobi to na "STATUS" wyskakuje:
    CONNECTING TO PEERS

    Jeżeli ktoś wie jak to naprawić proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Prywatny tracker ? Ogolnie dostepne ******** ?
     
  4. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie będę kradł.se z tąd pobieram oraz ********.org to samo ;(
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Porty przyblokowane
     
  6. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak odblokować, albo co zrobić (jakie porty) .

    EDIT

    Przetestowałem połączenie i jest tak:

    Lookup błąd. Nieznany host (11001)

    Wyniki: Port jest zamknięty (wciąż możesz pobierać)

    Na dole jest pomarańczowy trójkąt i jest napisane:
    Brak połączeń przychodzących.
    Może to oznaczać problem z konfiguracją twojej sieci.
    Mam router d-link!
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Upewnij sie że seed ratio nie jest fałszywe.
    Przeslij mi link do torrenta, teamviewer ID i jednorazowe hasło to przekieruje ci porty.

    PS. Zły dział.
     
  8. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    yy link do torrenta :
    [wymoderowano]

    a reszte nie wiem o co ci chodzi ;(
    jak sprawdzić to seed ratio ?

    Help ME !

    po pierwsze:
    Jest zakaz wstawiania pirackich treści na forum.
    Podeślij GHOSTOwi link na PW


    pomoże ktoś ?

    a po drugie:
    Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim, odświeżamy nie częściej niż co 24h.
    Warn
    ~z0nk31
     
  9. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Odp: ********-nie pobiera nic!

    Zainstaluj jakaś inną wersje utorrenta

    wysłane z C64
     
  10. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: ********-nie pobiera nic!

    Ghost napisal Ci ze moze zdalnie przekierowac porty to sie do niego zglos. jesli wczesniej bylo ok to moze oznaczac ze zmieniles/dhcp przydzielilo inny adres ip dla ktorego nie ma przekierowanych portow. po 2 dostawca mogl zamknac porty. tak tez bywa. masz router?

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Skoro pokazuje 0 kB, to znaczy, że magnet link nie zadziałał i utorrent nie umie pobrać torrenta.

    Po hashu znajdź sobie tego torrenta na jakiejś innej stronie, która pozwala na pobieranie pliku .*******
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
  12. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam router d-link, a wgl dziś zauważyłem że zawsze na xboxie mogłem się połączyć a dziś już nie mogę, tak samo jak z tymi torrentami.
    Pisałem do dostawcy neta i mi odpisali ze żadnych portów nie blokowali ;(
    GHOST
    co mam ci wgl napisać bo nie ogarniam ;(
     
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeśli wyłączyłeś wtyczkę od routera to wszystkie ustawienia prawdopodobnie szlag trafił i trzeba konfigurować router na nowo
     
  14. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    TeamViewer - bezpłatna zdalna konserwacja i zdalne współdzielenie pulpitu przez internet

    zainstaluj, uruchom, przeslij id i hasło jestem do 1:00
    nie :)

    //posiadam D-Link Dir 300 (chyba najniższa możliwa półka) i po odłączeniu wtyczki zasilającej muszę wszystko ustawiać na nowo.
    ~zonk31


    Zainwestuj w TP-LINKa :D - DOG
     
  15. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podesłałem na pw ;)
    ok już nie musisz działa ;) wystarczyło że zmienie ustawienia na Amsterdam i sie naprawiło!
    Dzięki all za pomoc można zamknąć!
     
  16. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Chyba masz porty poblokowane ;)
     
  17. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Seriously, temat został zakończony w lutym...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum