1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie pokazuje okładek w FSD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wodorek, Październik 14, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Wodorek

    Wodorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Dzisiaj sobie zrzuciłem na dysk Forze Horizon i MK9 i gry te w FSD się pokazywały i odpalały, a teraz zrzuciłem sobie Black Opsa 2 i Fife 14 i tych gier już nie pokazuje, ale normalnie przez manager mogę je odpalić. Nie wiem co zrobić. :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
    po zainstalowaniu gier zrobiles w fsd skanowanie? bez tego okladki z gier sie nie pokaza
     
  4. Wodorek

    Wodorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
    wrzuciles gry pod content-oooooooooooo?
     
  6. Wodorek

    Wodorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Osobny folder i do niego ścieżka.
     
  7. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
    w fsd daj na glebsze skanowanie okladek
     
  8. Wodorek

    Wodorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
    wejdz na zarzadzanie sciezkami i daj na2
     
  10. Wodorek

    Wodorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok, na razie problem rozwiązany, ale okładek nie ma, chodzi o grafikę.
     
  11. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
  12. Wodorek

    Wodorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam slimke, nie wiem czy jest podłączona, jak podłączyć przez wi-fi.?
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Było wielokrotnie jak to zrobić
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum