1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie poprawnie wgrany lt 2.0 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Infernal1995, Październik 15, 2011.

  1. Infernal1995

    Infernal1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam
    Tydzien temu bylem u goscia ktory wgral mi lt 2.0 i chyba cos mu nie wyszlo. Xbox czasami nie czyta plyt (wyskakuje otworz naped albo zaraj w gre, czarny ekran i blad) np.po wlaczeniu konsoli i musze wyjac plyte i wsadzic jeszcze raz to wtedy zaskoczy.Nagralem ostatnio batmana arkham city to wywala blad po rozpoczeciu fabuly. Z kolei gdy odpalilem gre za piatym razem to jakos ruszylo dalej (blad wyskoczyl dopiero po trzech godzinach grania). Gre nagrywalem (3 razy)na roznych plytach,programach i z dwoch roznych ripow. Jak myslicie czy to wina plyty czy przerobki,bo nie wiem czy dawac x'a na reklamacje ? Czy ktos mial podobny problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    winą przeróbki to nie jest bo gdyby źle Ci nagrał to nawet byś sekundy nie pograł, prawdopodobnie zaczyna szwankować konsola/laser.
     
  4. Infernal1995

    Infernal1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Konsola kupowana rok temu takze watpie by byla to wina lasera. Przed aktualizacja do lt 2.0 (wczesniej mialem samo lt)wszystko smigalo elegancko.
     
  5. Ivalhoe

    Ivalhoe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja miałem tak samo w swojej konsolce skalibruj laser.
     
  7. Folgowsky

    Folgowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    Kalibracja laseru musi pomóc , miałem podobną sytuacje.
     
  8. Infernal1995

    Infernal1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  9. Infernal1995

    Infernal1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Dzieki za pomoc pojde z konsolka do tego ziomka to mi to zrobi.
     
  10. lukaszigus

    lukaszigus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam podobny problem z moim napędem LITE-ON DG-16D2S wgrany LT 2.0 i na tym napędzie przy tym LT chodzi tylko i wyłącznie oryginalna gra, natomiast kopia nie chce chodzić. Co może być przyczyną, że kopia nie chce chodzić.
     
  11. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A może masz cichą aktualizację. Podłączałeś Live? Nowsze gry nie bedą smigać.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  12. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jaki dash i jaka gra i co wyskakuje?

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  13. lukaszigus

    lukaszigus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byłem u fachowca i dalej nic wgrał mi LT 3.0 dashboard mam 12611
    Powiedział mi że to może być coś z napędem czy to możliwe? dalej tylko oryginały chodzą
     
  14. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    albo wina twojej nagrywarki lub płyt co używasz do nagrywania
     
  15. lukaszigus

    lukaszigus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Winny był napęd po wymianie wszystko chodzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum