1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie potrafie załadować tekstur : (

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez handballzl, Grudzień 22, 2014.

  1. handballzl

    handballzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema na początku żeby nie zostać zbesztanym dodam ze przeczytałem już to "http://xboxforum.pl/gry-238/medal-of-honor-hd-textury-rgh-148051/ , http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/medal-of-honor-warfighter-textury-hd-149728/, http://xboxforum.pl/pomoc-19/medal-of-honor-warfighter-textury-hd-149497/ i dalej nie moge sobie poradzic : (
    Ściągnąłem MOHa i mam w nim 2 foldery "00000002"i "00007000" moja konsola jest przerobiona w RGH mam dysk wbudowany tylko 4gb dlatego mam do kupiony dysk zewnetrzny i sformatowany pod X .
    folder "00000002" wrzucałem już do każdego folderu content "00000..." grę próbuje odpalić z folderu USB0 włacza sie i prosi o najpierw płytę wieloosobowa a nastepnie jedno . Juz nie mam pomyslow co dalej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Folder : 00000002 wpakuj do : content/16zer/45410993/ tutaj
    Folder 00007000 do folderu gdzie trzymasz gry.
    Tylko, że nie wiem czy nie musi być dysk wewnętrzny czasem na to
     
  4. handballzl

    handballzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ten dysk zewnętrzny masz jaki duży??
    sformatowany pod X'a czyli do fat32 ?? - jeśli tak to nie dziwne że ci nie idzie ... musisz sformatować pod org dash'em NXE .. tylko uważaj, bo Ci wydzieli 32gb i usunie wszystko z tego dysku ...
     
  6. handballzl

    handballzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sformatowany jest pod "fat32" pod X faktycznie. czyli co mam zrobić?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najlepiej ?? kup pendrive 'a jakiegoś i sformatuj pod NXE ...wtedy przez horizon'a wrzuć folder z texturami: 00000002 w lokalizację którą podałem...
     
  8. handballzl

    handballzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i mam ten cały program horizon i co dalej bo nie potrafie sie tu odnaleźć
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem co chcesz zrobić ... pena sformatować pod konsolą ?? ...

    Wejdź w NXE w ustawienia pamięci i daj formatuj ..czy jakoś tak (na tym penie)
     
  10. handballzl

    handballzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem juz to zrobione , jak bym nie miał to przecież nie zapisywały by mi sie chyba tam gry a sie zapisują tak? pamietam ze formatowałem coś potem żeby gry zapisywaly mi sie na Dysku zewnętrznym , rozmiar tego dysku gdy odpalam go w NXE wynosi 32 gb a jak mam włączony FSD to tam na górze jest normalna wielkość czyli ok 700 gb . tak ma być?
     
  11. Smokersky

    Smokersky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kup oryginal :D Biorac pod uwage jak stara i jak kiepska jest to gra, musi kosztowac grosze.
     
  12. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam ja mam natomiast taki problem ze w menu gry wyskakuje mi komunikat zeby zainstalowac tekstury hd jak daje tak to wywala mi fatal crash jjak daje nie to moge grac ale bez tekstur co mam zrobic?

     
    Ostatnia edycja: Marzec 25, 2015
  13. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Musisz wrzucić content z dysku 2(najczęściej) na hdd do content/0000000000000000/tittle id gry/tutaj
     
  14. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli który to jest bo tam sa dwa foldery 45410993 a w nim dwa inne 00000002 i 0000700 ?
     
  15. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No oba musisz wrzucić te 0002 i 007
     
  16. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak widać na filmiku mam oba w content tylko ze w jednym folderze MOH później id gry a później oba foldery czyli 002 i 007
     
  17. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli nikt mi nie wyjasni
     
  18. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No napisałem wrzuć oba na hdd/content/0000.../ id / tutaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum