1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie rozpoznana płyta.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez skillet84, Czerwiec 23, 2011.

  1. skillet84

    skillet84 Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka, ściągnąłem Dungeon Siege III , przeskanowałem abgx i nagrałem na płytkę(Verbatim). Gdy wkładam płytkę do napędu, chwilę się ładuje jest napis "Zagraj w grę" robi się ciemny ekran i wyskakuje błąd "Nie rozpoznana płyta. Nie można odczytać płyty, 1. wyczyść płytę 2. ponownie uruchom konsolę" wycierałem płytę ściereczką i nic nie pomogło. Co jest?
    Dodam,że gra w ogóle nie jest rozpoznana nie ma jej w zakładkach a ani nawet jej minaturki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Pokaż screen z abgxa
    Jaką masz wersje ixtreme
    Może, że się nagrała. Nagraj jeszcze raz z prędkością 2,4
     
  4. skillet84

    skillet84 Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. wixon83

    wixon83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dokładnie to samo juz o tym pisałem i nie uzyskałem odpowiedzi niestety ale mam znajomego który sie tym zajmuje i mowił ze to jest jjakas blokada na nowe gry i ponoc mam za stara przeróbke :((((( jeszcze nie wszystkie gry maja te blokady ale jak widac juz sa :( nawet dostałem program do paczowania gier zeby cos zamataczyc ale niestety nic sie nie dało zrobic:(((
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To raczej źle nagrana płyta,lub zła wersja image.
    LT+ ,odczytuje wszystkie gry, ( tylko z AP2.5 jest inaczej) .
     
Wczytywanie...

Poleć forum