1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie rozpoznana płyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NtC, Sierpień 30, 2011.

  1. NtC

    NtC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z nowym mortal kombat, mianowicie po włożeniu gry do konsoli wyskakuje komunikat nierozpoznana płyta, płytka była puszczona przez abgx, i weryfikacje przeszła pomyślnie, myślałem ,że coś z płytką więc wypaliłem drugi raz i dalej to samo, mam napęd benq(przerabiany nie wiem jaka wersja, gdyż nie wiem jak sprawdzić), z tego co udało mi się dowiedzieć mam dashboard 2.0.12625.0.

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zapewne masz za niska przerobke dlatego ci nie dziala
     
  4. NtC

    NtC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak mogę sprawdzić jaką mam przeróbke?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przewaznie data ostatniego flasha (wave jest 10-12) chyba minum trzeba miec lt
     
  6. NtC

    NtC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli na 100% jest to spowodowane za niską przeróbką? Nie szukać nigdzie indziej problemu? np w wersj dashbourdu dodam ze crysis 2 chodzi bez problemu
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jakbys wiedzial kiedy flashowales crisis 2 ma chyba nizszy wave
     
  8. NtC

    NtC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola była flashowana jakoś w okolicach kwietnia
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    powino dzialac masz cos okolo lt .a nagrales na takiej samej plycie co zawsze? i abgx z kopia bylo wszystko oki?
     
  10. kevin506

    kevin506 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj nagrać jeszcze raz, tak samo jak nagrywasz resztę gier i jeżeli nie odpali to przeróbka jest za niska:/
     
  11. NtC

    NtC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płytka maxwell nagrywane prędkościa 2.4x wypalałem już 2 razy abgx nie wykazuje żadnych błędów, pierwszy raz nagrywam na tej marki płytkach ale też nie chce od razu zrzucać winy na płyty, wypalam teraz fight night champions na takiej płytce zobaczymy czy teraz pójdzie.
     
  12. NtC

    NtC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam, że na konsoli chodzą mi takie gierki jak alan wake, fifa 11, soul calibur IV, ufc 2010, avatar nie mam pojęcia jaki one wave posiadają, ale być może pomoże to znaleźć rozwiązanie
     
  13. pawlik835

    pawlik835 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja bym raczej spróbował na verbatim. nagrywałem na esperanza (2,5zł za sztukę) to na 5 płyt tylko jedna się nagrała od początku do końca. Był to DIRT3.
    Nie mam zamiaru już próbować na innych wtopa kasy.

    wierzcie mi lub nie ale znajomy przerabiał konsolę jakieś 2 lata temu ma mniej więcej ixtreme 1.6 konsola z 2008 z HDMI. Chodzą dla niego gry takie jak Mortal Kombat, NFS Hot Pursuit, CoD BLack Ops jednak przed włożeniem płyty z grą musi włożyć inną taką ...... zapomniałem jak się nazywa - startową jakby.
     
  14. NtC

    NtC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no chyba będę musiał tak zrobić, a załóżmy ze mam za stara przeróbkę i 360 wave patcherem zrobię sobie niższy wave (3 będzie ok?) to czy wtedy gra powinna zadziałać?
     
  15. kevin506

    kevin506 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej nagrywać na Verbatimach:) Według mnie powinno odpalić jeżeli zpat****esz grę.
     
  16. misioslaw4

    misioslaw4 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam lt.19 i dasha 131046 i mortal kombat tez mi nie dziala.Mam czarny ekran .nagrywalem 3 razy i to samo
     
  17. woj250

    woj250 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ten program lubi zmieniac wave i nie dziala plyta i tak polecalbym ppf-o-matic3.exe i v14-15.ppf
     
  19. misioslaw4

    misioslaw4 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ten mortal kombat ma wave 11 czy to wave bedzie dzialac na lt 1.9 i dashu 13146
     
Wczytywanie...

Poleć forum