1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Nie rozpoznano płyty" (GTA V, Forza Horizon)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez henry0406, Maj 12, 2015.

  1. henry0406

    henry0406 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Wczoraj został "usprawniony" xbox elite. Wszystkie gry nagrane IHASem jakie dostałem działają, oprócz GTA V (obie płyty) i Forzy Horizon. Wyświetla komunikat o czyszczeniu szmatką. Co może być problemem? Czyszczenie pamięci podręcznej i uruchamianie bez HDD nie pomogło.

    LT 3.0
    Dash 2.0.17349
    Płyta Falcon z końca 2008
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Lipnie się nagrało. Zrób test jakości nagranej płyty i będzie wiadomo.
     
    henry0406 lubi to.
  4. henry0406

    henry0406 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na innym xboxie (slim) działa.
     
  5. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Moze laser nie wyrabia już?
     
    henry0406 lubi to.
  6. henry0406

    henry0406 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    (ponoć) zmieniany rok temu. tylko przy dwóch grach by tak robiło? reszta bezproblemowo (np. forza 4, COD:Advanced Warfare)
     
  7. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Gry też moga byc cienko nagrane a że u kogos dzialaja to inna bajka... ja i tak obstawiam na laser może ktos tam jakas najtańszą soczewkę z alledrogo zamontowal i dla tego zaś powoli pada...
     
    henry0406 lubi to.
  8. henry0406

    henry0406 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli wymiana lasera nie poskutkuje, gdzie szukać błędu? w przeróbce?
     
  9. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    1. Wina zle nagranych plyt.
    2. Wina słabych jakościowo plyt.
    3. Laser.
    4. Cos na plycie głównej

    Przeróbka nie ma tu nic do rzeczy. Pozdro
     
    henry0406 lubi to.
  10. henry0406

    henry0406 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum