1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie typowy problem z połączeniem z xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez frost25, Listopad 15, 2012.

  1. frost25

    frost25 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam wszystko prosiłbym o pomoc/podpowiedzi problem jest następujący:
    mam podłączonego xbox 360 przez udostępnienie połączenia(dwie karty sieciowe)
    1)po wyłączeniu konsoli i włączeniu nie wykrywa już dsn nie wiadomo czemu i trzeba restartować komputer, poradził ktoś sobie z takim problem albo czego to jest wina lub czy to wina portów zablokowanych?
    2)mam neta osiedlowego stałe ip i niestety blokade na mac. chciałby rozdzielić konsole i pc osobno nie przez udostępnienie połączenia jak polecacie to zrobić switch/router? co bym musiał dokupić zrobić(zmiana mac mam za free dodatkowe info).
    Mam xbox slimke wieć myslałem na routerem wifi ale jaki najtańszy u mnie coś od 80zl
    Prosze o jakieś ciekawe/mądre rady jak to ogarnąć.
    z góry dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Poszukaj jakis usterek w opcjach udostepniania najlepszym rozwiazaniem bedzie router z polaczeniem kablowym (ethernet) wtedy polaczenie jest stabilne nie rozłącza i predkosc jest dobra: )
     
    1 osoba to lubi.
  4. frost25

    frost25 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie ma lostów sygnału jest oki. Tylko nie wiem czemu po wyłączeniu xboxa nagle dns się traci ip które do tego jest.
     
  5. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Wpisz je recznie i zapisz. i ustaw jeszcze aby ciagle sie z nia laczyl kiedy jest dostepna(siec ) , jezeli nie pomoze nacisnij przywroc ustawienia fabryczne i poustaiwaj wszystko jeszcze raz .
     
  6. frost25

    frost25 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    recznie wpisywałem na auto jest wszystko . Szukam jakiegoś innego rozwiązania lub jak rozwiązać problem z tym udostępnieniem. Routery troche drogie ale jakiś taki poleci ktoś i w miare dobry
     
Wczytywanie...

Poleć forum