1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie udany flash jf

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tunsar, Grudzień 30, 2013.

  1. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam piszę ponieważ mam problem z wgraniem a mianowicie już naprawą mojego napędu liteon w xbox po podłączeniu do kompa i włączeniu jf nie widzi mi portu gdzie jest pod pięty napęd , a stało się to przez zawieszenie mi się kompa przy opcji write jak wgrywałem lt3.0 zrobiłem erase liteon i kliknełem write i zawiecha i teraz jf nie pokazuje mi wcale portu pod którym jest podpięty napęd napęd jest czysty wyczyszczony jak teraz się z tym uporać ??

    EDIT

    Refresh !!!!!!



    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.



    orso6// To nie giełda, czekaj aż ktoś odpisze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeszcze raz erase ma porcie gdzie wcześniej był napęd i powinien się pojawić

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Lub dosflash....

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam panowie próbowałem szukać na kompie w jf tego portu lecz on mi się teraz wogóle nie pokazuje i w biosie nawet napędu nie widać czy ktoś mi może pomóc najlepiej na gg
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wepnij w jakiś inny port sata i test zrób, bezpośrednio w dosflashu.
     
  7. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DO ZAMKNIECIA !!!



    udało się w dosflash uruchomić napęd a teraz pytanie gdzie znajdę odpowiedni lt3.0 do liteona bo ściągnołem cało paczke i jest tam ich sporo

    EDIT

    doszłem do doosflash i gdy juz naciskam W i podaje orig.bin wyskakuje erasing ok erasing finished i writing bank 0..... tylko i tak stoi cały czas co może być przyczyną????


    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.



    orso6 // ostatni edit bez pkt......
     
Wczytywanie...

Poleć forum