1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie umiem rozpakować rara, dlaczego?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bejsboll4, Kwiecień 2, 2010.

  1. bejsboll4

    bejsboll4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągłęm dwa razy giere Just Cause 2 i jak chcę rozpakować tego rara to pisze ze "Archiwum jest uszkodzone lub ma niewłaściwy format, o co chodzi? zawsze działało.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Widocznie jest uszkodzony i trzeba to naprawić w winrarze
     
  4. bejsboll4

    bejsboll4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po komentarzach widać że wszystkim działa ok, a naprawa nic nie daje. Ściągłęm teraz trzeci raz z całkiem innego źródła i to samo. Pomocy
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    a masz wszystkie party?,daj źródło skąd masz grę.daj log z błędu,wtedy Ci możne jakoś pomożemy.
     
  6. bejsboll4

    bejsboll4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mam na pewno wszystkie party, nigdy takie coś mi się nie działo, jestem mocno zdziwiony takim komunikatem
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale na pewno wszedłeś w winrara, żeby naprawić konkretny part?
     
  8. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Panowie ja miałem kiedyś podobny problem i była to wina wadliwego RAMu w kompie. Po wymianie mi pomogło. Czy przypadkiem nie dokupiłeś jakiegoś RAMu ostatnio bo może być kostka walnięta.
     
  9. bejsboll4

    bejsboll4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie dokupowałem nic, ale wczoraj rozpakowałem inna grę i wszystko było w porządku.
    Nic no będę musiał poszukać jeszcze jakiegoś innego źródła. Dzięki za pomoc pozdro
     
  10. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Przeinstaluj winRARA.
     
  11. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to RAMy w takim razie ok. Tak jak kolega wyżej napisał zainstaluj nowego RARa 3.93
    Kod:
    http://rarlab.com/rar/wrar393pl.exe
    Jak to nie pomoże to raczej skopany upload.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ponawiam pytanie - NA PEWNO NAPRAWIAŁEŚ TEGO RARA?
     
  13. bejsboll4

    bejsboll4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dałem w opcji napraw archiwum i pisze nie naprawiono żadnych plików, a w komunikacie


    all-jc2.rar
    Sprawdzam typ archiwum...
    ---> RAR

    Tworzę fixed.all-jc2.rar
    Szukam danych naprawczych
    ---> dane naprawcze nie znalezione
    Tworzę rebuilt.all-jc2.rar
    Zrobione
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ehh no to faktycznie trzeba poszukać innego źródła
     
  15. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Moge ci na PW podac zrodlo z ktorego ja sciagalem i smiga jak ta lala. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum