1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie uruchamia się gra.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ShizeR, Lipiec 26, 2011.

  1. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Po włożeniu płyty z grą ACII xbox czyta ją jako wideo. Posiadam napęd Hitachi(nie wiem jaka przeróbka). Jest możliwe uruchomienie tej gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak nie wiesz jaką masz przeróbkę, to przykro mi, ale wróżek tu nie ma. Możesz napisać kiedy konsola była przerabiana i jaki dash.
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Przeróbkę masz max LT 1.1 ,sprawdz inne gry i nagraj tak samo (wave itd).
    Jak chodzą Ci kopie to na pewno da się uruchomić.
     
  5. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tą konsole nie dawno zakupiłem, a poprzedni właściciel nie wiedział jaką ma przeróbkę. Gry takie jak GTA IV, Dirt 2, The Saints 2, PES 09 chodzą bez najmniejszego problemu. Może to wina,że assassina spatchowałem na wave 3?
    PS. Dash 2.0.8498.0
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spatch uj do wave 2 - jak będzie działać, to znaczy, że masz ixtreme 1.4
    lt na pewno nie masz, bo gra by działała, niezależnie od wave.
     
  7. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok spatchowałem grę do wave 2 i przepuściłem przez abgx360 i wyskoczyły oto takie błędy ImageShack Album - 2 images. Na oryginalnym wavie(4), bez jakichkolwiek błedów przechodziło i nie wiem czy mam nagrywać czy nie.
     
  8. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nagraj jescze raz na agbx i powinno byc OK ..
     
  9. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok udało się uruchomić, ale teraz gra prosi mnie o update dasha. Czy to bezpieczne? Słyszałem,że update może usunąć przeróbke.
     
  10. Dynamic

    Dynamic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie nie usunie przerobki. Spoko pobieraj dasha
     
  11. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to gra mnie prosi o aktualizacje i gram offline, więc mogę bezpiecznie aktualizować?
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak ta gra nie posiada update która usówa przeróbke ;D
     
  13. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To mam jeszcze jedno pytanie. Jak chciałem uruchomić aktualizacje z płyty wyskoczył błąd ''wytrzyj płytę szmatką'', spróbowałem zainstalować na dysku i udało się, teraz jak chce włączyć grę z dysku prosi mnie żebym włożył płytę z grą. Płyta pewnie jest potrzebna, żeby tego dasha wgrać, a mógłbym wgrać odpowiednią wersje dasha na pendriva i z niego zainstalować. Będzie to działać?
     
  14. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz wgrać z pendrive'a, tylko 12625.
     
  15. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak pomyślnie zainstalowałem grę na dysku to woła płytę żeby zaktualizować dasha czy po coś jeszcze, a i czy ten dash usuwa flasha?
     
Wczytywanie...

Poleć forum