1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie widać Avatara ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez skate22, Styczeń 6, 2010.

  1. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Witam.Mam problem z Avatarem czyli tym ludzikiem w xboxie . Od nie dawna mam xboxa 360 no i zrobilem se avatara . Wgralem se gry takie jak : Batman Asylum cos tam , Skate 2 i GTA 4 Wszystkie gry dzialaly ale jak juz chcialem zagrać w Assassin cred 2 to wyskoczylo mi ze trzeba cos aktualizowac no i wcisnolem aktualizuj potem zresetowala sie konsola no i znowu pokazala ze trzeba zauktalizowac wiec dalem na anuluj i zobaczylem ze moj ludzik czyli avatar jest caly czarny wogule go nie widać ;/ PROSZE O POMOC !! ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Podczas update wymagane jest wylogowanie konta i Live automatycznie podczas takiej sytuacji Cię wyloguje, zaloguj się a Twój avatar znów się pojawi.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Dostane bana ?? bo mam przerobiana konsole ;/
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To zrób aktualkę offline przez pendriva
     
  7. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aktualizacja działa sam dwa dni temu wgrałem i wszytko piękne i bardzo proste
     
  8. skate22

    skate22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    A jak moge to zainstalowac na xboxa sry ale wogule nie wiem co robic ;]
    I nie moge grac w Assassina bo ciagle wyskakuje zebym aktualizowal cos a jak aktualizuje to znowu sie pokazuje ;/ wiec wlaczam nie aktualizuj no i nie moge grac w assassina ;/
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dałem Ci już link gdzie masz wszystko wyjasnione!

    http://xboxforum.pl/poradniki-f71/a...fline-[2-0-8955-0-avatar-updatespy]-7365.html

    MASZ DRUGI RAZ!
     
Wczytywanie...

Poleć forum