1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie widać gier na Hdd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kodzir, Marzec 18, 2014.

  1. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Witam, kupiłem dziś X360 slim z RGH. Mam taki problem, że gdy wrzucam już skonwertowaną grę na dysk zewnętrzny i podpinam ustawiam ścieżkę to jest wszystko Okej. Zaś gdy skopiuje gre na dysk twardy Xboxa i ustawie ścieżkę to w bibliotece gier nie widać tej gry a xbox ja widzi bo jest w menadżerze widoczna. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gier nie wrzucaj do content/16zer skoro uzywasz fsd.
    Jesli po ustawieniu poprawnie sciezki i przeskanowaniu nadal gier nie widac...to wrzuc swieze fsd.

    Wysłane z tapatalka
     
  4. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Mógłbyś troszkę bardziej rozwinąć odpowiedź ? Nie znam się na tym za bardzo. To gdzie mam ta gre wrzucić. Jak ustawić żeby dysk konsoli widział gry tak jak dysk zewnętrzny ?
     
  5. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Zrob na glownym dysku katalog o przykladowej nazwie GRY i tam wrzucaj :) pozniej ustaw sciezki w fsd do tego katalogu i bedzie git :)

    Tu masz wszystko co ci jest potrzebne krok po kroku:
    http://xboxforum.pl/showthread.php?t=145552

    Wytapane galaktyczną mocą tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. kodzir

    kodzir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Dzięki wielkie Rossatti. Faktycznie zapomniałem zrobić katalogu na HDD, ale już wszystko pięknie śmiga. Dzięki raz jeszcze :)))
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. bbam111
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    331
  2. babok
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    388
  3. czapers
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    379
  4. sirDonald
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    257
  5. trochos
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    500

Poleć forum