1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie widzi dysku

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ToMaSz90, Luty 20, 2010.

  1. ToMaSz90

    ToMaSz90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    Wgrywałem wczoraj składy do NBA 2K10 i po tym procesie konsola przestała widzieć dysk.Pliki wgralem na trzecią partycję do folderu cache.Pliki wgrywane programem Xplorer 360 extreme 2.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.Dodam że wcześniej wgrywałem innymi programami patche i dysk działał normalnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Stream

    Stream Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Użyj programu MHDD ściagnij nagraj na cd i odpal kompa spod tego cd
    HDDGURU Downloads > Software > Mhdd > Mhdd32ver4.6iso.zip

    1. Wpisz: NHPA (i nacisnij enter)
    2. Na pytanie: Do you want to set Native LBA address (y/N)? wpisz Y
    3. Native Maximum LBA address: 39070079 Continue (y/N)? - wpisz Y
    4. Otrzymasz komunikat
    Fail. Try to re-power HDD.
    Done.
    Odłącz zasilanie od dysku policz do 15 i podłącz z powrotem.
    5. Wpisz: NHPA (i nacisnij enter)
    6. Na pytanie: Do you want to set Native LBA address (y/N)? wpisz Y
    7. Native Maximum LBA address: 39070079 Continue (y/N)? - wpisz Y
    8. Otrzymasz komunikat
    Working ...
    Done.

    Pozdrawiam
     
  4. ToMaSz90

    ToMaSz90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    dzięki bardzo za odpowiedź i zabieram się do roboty :D

    a mam takie pytanie czy da rade ten program uruchomić z pendrive a nie z cd?
     
  5. Stream

    Stream Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, bo to musisz zbootować program
     
  6. odblast

    odblast Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tzreba ostroznie z takimi rzeczami
     
Wczytywanie...

Poleć forum