1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie widzi gry tylko odpala się menu audi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kazimuro, Luty 14, 2010.

  1. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Możecie mi powiedzieć dlaczego xbox widzi płytę jako audio a nie jako gre ,z poprzednimi było ok! A teraz mam 2 nowe i wyskakuje mi okno odtwarzania płyty z menu tak jak by na niej była muzyka.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    bo masz złą wersję Xtreme.
     
  4. kazimuro

    kazimuro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn co ma w tym momencie zrobić? przerabiać? jakoś wcześniej dawałem radę bez przeróbki Konkret gry to Ass.ree2.PL.X36O
    Dantes Inferno
     
  5. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Spat**** 360WavesPatcherem na Wave3 wypal i będzie śmigało:)
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    przerób do wave 3 i będzie śmigać.
     
  7. mikif

    mikif Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieliczka kraków
    Albo śćiągnij activate iso
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jednym slowem poczytaj sobie o ptachowaniu wavach i activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum