1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie widzi mi dysku zewnetrznego rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gugiel, Styczeń 4, 2013.

  1. gugiel

    gugiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nordhorn, Germany, Germany
    Witam własnie przed chwila przyjechał do mnie mój nowy slimek z rgh i mam problem.Dostałem do niego pendrive 4gb gdzie wgrane jest chyba FSD.
    Podpinam dysk zewnetrzny 1tb,mam go podzielonego na partycje i jedna z nich jest zrobiona pod Fat32 i tam juz wrzuciłam kilka gier przerobionych programem exiso.Wszystko robie według poradnika http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-jtag-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-4-a-145552/ ,Wchodze w manager game paths żeby dodac ścieżke,jest jedna dodana (była już) usb1:\ ,i wydaje mi sie ze jest to pendrive ten 4gb,dalej chcem dodac własną sciezke daje change path i mam do wyboru jakis folder Game i Usb1 i nie widzi mojego dysku i nie wiem co dalej;/prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: nie widzi mi dysku zewnetrznego rgh

    Glowna partycja niech bedzie fat32

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. gugiel

    gugiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nordhorn, Germany, Germany
    Mam jakieś pliki na niej sterowniki czy cos tam do dysku,jak sformatuje tą partycje i usunie mi te pliki bedzie działał dysk?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. gugiel

    gugiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nordhorn, Germany, Germany
    ok znalazlo dysk gre odpala,nastepny problem nie dziala mi kinect jak go zaktualizowac ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum