1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie widzi niektórych płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sasiad18, Wrzesień 24, 2012.

  1. sasiad18

    sasiad18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Problem polega na tym, iż konsola nie widzi wcale niektórych płyt,
    Kilka dni temu kupiłem 2 x 10 szt Platinum na kołkach w komputrnoniku i wszystko super , wszystkie płytki się nagrały i chodzą bez problemu, wczoraj kupiłem jeden kołek 25 szt też platinum z innego źródła (zafoliowany żeby nie było) i jak na razie po nagraniu jakichś 5 płyt z tego kołka żadna nie startuje w napędzie, zupełnie jakby napęd był pusty, gdy otwieram na kompie zawartość płyt wszystko jest jak powinno. Konsola to x360 elite 120 GB jasper 2009.08 przerobiona ostatnio Lt 3.0
    Jakieś pomysły??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Zainwestuj w lepsze płyty... Powiedz nie wywala żadnych błędów przy nagrywaniu weryfikacji?
     
  4. sasiad18

    sasiad18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zweryfikowałem i teraz wyskoczyło coś takiego [​IMG]
     
  5. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Wypal ten sam tytuł na innej płytce: Verbatim, EMTEC
     
  6. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    z każdą płytą będziesz miał prędzej czy pozniej ten problem. po prostu to ze robi je ta sama firma nie oznacza ze pochodzą z tej samej fabryki i do kazdej fabryki, a nie firmy musisz osobno wgrywac firmware do napędu. z jakiej jest fabryki to pokazuje ci imgburn. TUTAJ masz odpowiednie fw do napedu, a TU jak ew. wypalac płyty. i na każdej płycie da się wypalić, trzeba tylko pokombinować;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum