1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie widzi plyt

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez snake210196, Kwiecień 29, 2013.

  1. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, jakis czas temy zakupilem ihasa 124b, wszystko ladnie pieknie zrobilem, gierki dzialaja ale dzisiaj jak chcialem nagrac filmy na plytke 4,7 to pokazuje mi we wlaciwosciach takie cos: zajete miejsce 0bajtow, wolne miejsce 0 bajtow,
    Sprobowalem nawet sprawdzic plyte na ktorej jest pelno piosenek i to samo :// Wiecie o co chodzi? Potrzebuje szybka odpowiedz, z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagraj zwykłą nagrywarką dvd w ihas masz wgrany frimware specjalnie żeby nagrywać gry xgd3 i widocznie ma to wpływ na nagrywanie zwykłych dvd

    i notabene mp3 oraz filmy divix możesz odpalać z pena sformatowanego pod fat32 oszczędzasz płyty :)

    Alert Nie pisz post pod postem, edytuj. Warn

     
  4. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kurcze wywalilem juz stara nagrywarke, a sprzet jest dosyc stary wiec z pena nie ma mozliwosci odpalac ://

    Sprobowalem wlozyc normalna plyte tzn oryginalna z gazety i filmy i tego tez nie czyta ;/

    Alert Nie pisz post pod postem, edytuj. Warn

     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Padła nagrywarka

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    japierdziele dalem 90 zl, nagrywarka ma miesiac niecaly i juz padla? z plytami cd nie ma problemu

    EDIT. Z zadna plyta cd nie ma problemu i z nagranymi kiedys dvd tez nie. Nie wiem dlaczego nagle zadzialalo czesciowo,
    Jedyny problem to taki ze jak wkladam pusta plyte dvd to mi pokazuje stacje dyskow cd i 0bajtow w wolnym miejscu i zajetym
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Padła

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to moze usune burnermax? jak to zrobic?
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    nie ma wpływu! dlaczego piszesz takie teksty, których nie jesteś pewny?!
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    ihas czyta normalnie i nagrywa normalnie zwykle dane z lt max albo jest ak mówił akir padła lub coś tam robisz nie tak lub płyty jakieś lipne z tymi danymi. Ale jakby padła to by nie nagrywała też.
     
  11. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra wszystko dziala chyba, bo te puste dvd co pokazuje 0 bajtow to jak nagram cos to odczytuje wszedzie indziej, wiec chyba jest ok tylko glupio pokazuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum