1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie wiem co zrobić...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Raulk, Grudzień 26, 2011.

  1. Raulk

    Raulk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    jestem świeżym użytkownikiem Xbox'a 360 - przy okazji chciałbym wszystkich gorąco powitać i życzyć wesołych świąt oraz wszystkiego co najlepsze w 2012 roku.

    Bardzo proszę o pomoc bo nie bardzo się orientuję w temacie...

    Kupiłem dzieciom Xboxa360 kinect, gralismy i było super..., bez płyty w konsoli pokazywał mi się takie jakby menu na zielonym standardowym tle..., teraz po podłączeniu do neta, wpisaniu adresow email, hasel itp itd mam też takie menu ale w kolorach szarości (widoczne są profile, jakieś dostępy do gier, rynków i czegoś tam)

    nie bardzo wiem czy coś zrobiłem źle czy nie, bo zwyczajnie mi się już nie pojawia ten standardowy obraz sprzed połączenia do netu.

    Moze to źle opisałem ale starałem się jak najlepiej to zrobić i nie wiem czy tak ma już być czy mogę jakoś wrócić do poprzedniego manu

    Z gory dzieki za pomoc
    Raul
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  4. Raulk

    Raulk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no mniej więcej tak to wygląda, przesuwa mi się to od lewej do prawej, ja nie bardzo sie w tym oriętuję, z tego co piszesz to chyba nie bardzo mam się czym przejmować, czy tak?
     
  5. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    To normalne :) Nowy Dashboard od Microsoftu. Tak ma być to jest nowe menu nie masz się czym przejmować :)
     
  6. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Najnowsza wersja po prostu tak wygląda, nie masz się czym martwić ;)

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  7. Raulk

    Raulk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ufff... a już myślałem ze znowu coś schrzaniłem ;))))) dzięki wielkie Adminie i jeszcze raz wesołych swiąt..., a czy tu na forum jest jakiś opis co, jak i do czego służy w tym xbox'ie jesli chodzi o te wszystkie funkcje, bo jestem zielony jak trawa na wiosnę
     
  8. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  9. Raulk

    Raulk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no u siebie na tym "panelu" mam takie menu: strona główna, sieci społecznościowe, gry, aplikacje, ustawienia i pod każdym tą "zakładką" jest takie okno... ale nie mam np. muzyki, video, live tv co bylo w zielonym dashbordzie
     
  10. Raulk

    Raulk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    super wielkie dzięki, poczytam i z pewnoscią już głupich pytan nie bedę zadawal ;)
     
  11. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Chodzi ci o Windows Media Center :) Znajdziesz to w zakładce USTAWIENIA i tam system--> TV/Komputery ;)
     
  12. superdemonix

    superdemonix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć . nie wiedziałem gdzie to napisać.. ale mam bardzo poważny problem.. dostałem przedwczoraj x-boxa.. z 2 grami. jedna Kinect Adventures.. była to płyta , pudełko i wgl.. a druga to tylko kartka że mogę sciągnąć Carnival Games za darmo.. z tyłu był kod.. wpisałem wszystko jak trzeba . sciągnęło mi się 1.5 na 1.7gb i mój brat przypadkiem dał anuluj.. co moge teraz zrobic ? gra przepadła czy mam jakies szanse zeby w nia zagrac.. pomocy prosze bo to kinect adventures jest strasznie nudne ! z góry dzięki pozdro


    pisze to już z 10 raz : ( prosze o pomoc. chciałbym wkońcu zagrać w inną gre niż te 5 które są na kinect adventures.. śą jakieś szanse żeby odzyskać tą gre ? bo jak wpisuje ten kod to pisze ze już jest użyty. prosze o odpowiedź .
     
  13. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Klikasz na padzie logo x-a i aktualnie pobierane pliki i tam to wystartuj jeżeli się mylę to mnie poprawcie.
     
  14. superdemonix

    superdemonix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem. dałem tak. i było tam 90%. i przypadkowo kliknąłem anuluj.. i teraz w pobieraniu jest pusto ; /
     
Wczytywanie...

Poleć forum