1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie wiem jak go określić

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kussiek, Listopad 2, 2011.

  1. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam! Mam Xboxa gdzieś od zimy, kupiłem go z najnowszym lt., tylko nie wiem z jakim... wiem że chodzą mi te gry: Call od Duty Black Ops, Assassins Creed Brotherhood, Need for Speed: Hot Pursuit, Mortal Kombat, Crysis 2, to najnowsze jakie mam. Właśnie włączyłem ściąganie Battlefield 3, będzie niedługo i chodzi mi o to czy muszę go "patchować" czy coś w tym rodzaju? czy najzwyczajniej nagrać, tak jak to zwykle robię? I chodzi mi też o to "usuwanie 4 partycji wideo" czy coś w tym rodzaju, to chodzi o to że usunie część cutscenek z gry? czy to nie szkodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Battlefield 3 Ci nie ruszy bo masz LT 1.1 a Musisz miec LT 2.0
     
  4. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Czyli aktualizacja u fachowca
     
  5. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Popieram.
    Oddaj konsolę do ponownego przerobienia.
     
  6. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no a to patchowanie w ABGX ?
     
  7. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    oddać do fachowca nie było by problemem... gdyby w mojej mieścinie takowy był...
     
  8. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Jak masz klucz napędu to sam sobie zrób update LT.
     
  9. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam płytę z kluczem, a powiecie mi jak robić update?
     
  10. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie. Spróbowałeś chociaż rzucić okiem na tematy na forum ?

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  11. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sa temty na ktorych pisze jak to zorbic.
    Wystarczy poszukac - sa to najaktywniejsze tematy na tym forum wiec znajdziesz..

    P.S. Gdyby co drugi uzytkownik zadawal te pytanie by mu pokazac jak to sie robi to polowa tematów bylaby o tym samym na forum - nie uważasz ze to byloby glupie ? Dlatego zostal stworzony glowny temat update LT.
     
  12. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no szukałem, ale nie znalazłem
     
  13. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    już znalazłem i nici z tego bo ja mam laptopa, a trzeba podpiąć do sata
     
  14. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jakieś pomysły/propozycje ?
     
  15. dext3rr

    dext3rr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak. Znajdz stacjonarnego kompa, idz do znajomego a ewentualnie kup. Skoro masz problemy z czytaniem tematow ktore sa najpopularniejsze na tym forum to radze Ci nie brac sie za przerobki. Chyba ze przestudiujesz caly temat o LT.
     
  16. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No ale z tego co wiem ludzie z iXtreme 1.5 i wgl. grali w gry typu Black Ops poprzez "usunięcie 4 partycji wideo" czy coś takiego, ja tak nie mogę?
     
  17. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  18. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  19. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Chłopie skończ już z tym spamem. Nie dość, że zakładasz temat na który są odpowiedzi w głównych wątkach to jeszcze masz problemy z myśleniem oraz czytaniem ze zrozumieniem. iXtreme który posiadasz to zabytek i czas go zmienić. Skończyło się przerabianie iso tak, aby chodziło po niższy flash. Wszystkie najnowsze gry to nowy format XGD3, chcesz grać to flas*** na LT 2.0, nie chce flashować kupuj oryginały.
     
  20. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie da sie przerabiac gier XGD3 żeby chodzilły na innym flashu niż LT 2.0!!!
     
  21. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OK, a teraz pytanie odnośnie flashowania. Można tylko liteony ? czy wszystkie napędy, ja mam Samsunga-toshibe
     
Wczytywanie...

Poleć forum