1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie wiem nic!!! Pomocy!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bolecscnm, Grudzień 12, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bolecscnm

    bolecscnm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam,
    Mam X'a od ponad dwóch lat, zaraz po kupnie przerobiłem go. Wtedy ściągałem kopie z netu, nagrywałem na płytkę i wszystko śmigało... Natomiast kiedy kilka dni temu odkurzyłem Xklocka i zajrzałem na forum okazuje się, że nic nie kumam: jakieś WAVE?! PATHE?!, ale zaryzykowałem i ściągnąłem "SIMS 3", sprawdziłem programem"360 Waves Patcher" pokazało mi Wave3, nagrałem, sprawdzam i widzę: "Odtwórz DVD".... myślę sobie, spróbuje przerobić na Wave 2 (choć i tak nie mam pojęcia co to jest), przerabiam w/w programem, nagrywał i to samo: "Odtwórz DVD". Zmarnowałem 2 płytki.
    Teraz nie mam pomysłu co dalej, czytałem poradniki i artykuły, ale chyba przez ponad roczną nieobecność na forum stałem się kompletnym noobem. Nawet nie wiem jaki mam ixetrime....
    Jeżeli ktokolwiek nakieruje mnie od czego powinienem zaczęć będę wdzięczny...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kalabanga14

    kalabanga14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem ci tak, miałem podobnie z lost planet 2 nagrywałem różnymi wavami, nic to nie dało, pobrałem gre z innego źródła region free i wszystko działa jak trzeba, wiec spróbuj ściągnąć z innego źródła gre.
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    No to mnóstwo rzeczy cię ominęło
    Więc tak teraz na rynku króluje przeróbka LT+ i gry z nowym upierdliwym zabezpieczeniem AP2.5
    MUSISZ przerobić sobie konsolę na LT+ żeby znów normalnie grać
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najprościej będzie jak przerobisz sobie konsolę fw LT+ 1.1. Przeczytaj też jak przystosować gry z AP25(nowe zabezpieczenie - Anti-Piracy 2.5) i w sumie to by było tyle, wszystkie gry będą Ci działały. LT+ osbługuje wszystkie wave, więc tym już sobie głowy nie zawracasz.


    Przeczytaj to (najlepiej w takiej kolejności):
    1) Fall UPDATE 2010 czyli wszystko o nowym dashboardzie ! [tylko sprawdzone INFO]
    2) Jak zagrać w gry z AP 2.5 bez LT+ na Lite On'ach?
    3) Przygotowanie Obrazu ISO do gry na LT+
     
  6. bolecscnm

    bolecscnm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Przerobiłem na LT+, Sims3 śmiga. Dzięki za pomoc.
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zamykam. eXtrim zachowam linki. dzięki :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum