1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie wskakują achivki, problem z profilem

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez z0nk31, Styczeń 3, 2014.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Siema!
    Niedawno aktualizowałem sobie dasha i usunąłem profil przypadkiem.
    Miałem kopię zapasową ale wskazywało go jako USZKODZONY.
    Pobawiłem się le Fluffie i bez problemów profil został odczytany.
    Jednak zauważyłem że jak wyskakuje mi "Osiągnięcie" to zamiast standardowego dźwięku i charakterystycznej ramki z nazwą aczika i ilością punktów pojawia się napis że "Your profile coś tam coś tam" (za szybko zniknęło żebym spamiętał) i aczik się nie wkleił.
    Ponadto, gdy wciskam GUIDE > strzałka w lewo i daję na OSIĄGNIĘCIA to nie wyświetla mi się ostatnio uruchamiana gra tylko ta, w którą grałem ostatnio przed aktualizacją.
    Ktoś miał z tym problem ?
    Zależy mi na aczikach a na profilu mam już ich ponad 70k+ więc nie będę zakładać nowego. Poza tym szkoda mi ilości save'ów.
    pomocy....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Kiedyś grałem na nim na Live
    Dodam że jest to Jasper512 RGH1
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Masz uwalone GPD profilu...
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wiem, że to może głupie pytanie.
    Próbowałeś odpalić profil w Horizon i dać Rehash & Resign / Le Fluffie i Rebuild?
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Nie, nic z tych rzeczy nie próbowałem.
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zgraj ten profil na PC, odpal w Horizon (Package Manager) i Save, Rehash & Resign. Ktoś na angielskim forum, napisał, że również miał problem z niezapisującymi się osiągnięciami i to mu niby pomogło. Jak nie pomoże to ewentualnie sprawdż to Rebuild, ale nie jestem pewien czy to coś w ogóle poprawi.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    podczas próby wyskakuje mi okienko z errorem w programie HORIZON że niby coś jest nie tak ;/

    //EDIT

    Profil nie został naprawiony a problem nie został rozwiązany.
    Na szczęście znalazłem starą kopię profilu.
    Spadło mi ponad 30.000 punktów, obecnie mam 45000+ gamescore'a i tylko 12 calaków zaliczonych........ :(
    ale najważniejsze że działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum