1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie Wszystkie Działaja..

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez jacek1717, Kwiecień 25, 2009.

  1. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    Witam
    Mam mianowicie taki problem, ze prawie wzystkie gry mi chodza. Far Cry 2 wyskakuje bład przy właczaniu, NFS Undercover pogram 15min i bład odczytu. GTA IV tez przy właczaniu błąd, a u kolegi wszystkie te gry chodza bez zarzutow. W czym tkiw problem?? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Na jakich płytkach nagrane są te gry(a może to oryginały). Być może twój kolega ma lepszy/nowszy napęd (lite-on), może twój napęd jest brudny(dokładnie to laser w napędzie), ile czasu ma twoja konsola, a ile twojego kolegi, podaj więcej niezbędnych informacji.
     
  4. Gemini

    Gemini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam takie pytanko - Czy te gry które ci źle działają przeszły weryfikacje? I z jaką prędkością nagrywasz?
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    no jak u qmpla ida to weryfikacja byla-.-
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    No złe nagranie odpada bo skoro działają u kolegi to są dobre a może oczyść napęd i tak jak u góry pisali daj więcej danych np ile masz już tą konsole.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Emtec które mam chodzą tylko na mojej konsoli na 18 innych nie działają, więc wina płyt na 40% płyty, 40% nagrywarka, 20% napęd w konsoli:)
     
  8. jacek1717

    jacek1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawa
    Wszystkie płyty mam nagrane na Verbatimach, sprobuje nagrac na jakąś inna moze to pomorze.
     
  9. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Mazowsze.


    Imo nie jest wina nagrywania ani nośnika, tylko konsoli(choć nie chcę źle Ci wróżyć). Przeczyść napęd i wtedy spróbuj.
     
  10. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    data produkcji konsoli ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum