1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie wykrywa dysku 250GB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamień81pl, Styczeń 3, 2011.

  1. kamień81pl

    kamień81pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam zakupiłem dysk http://allegro.pl/sh...item=1371307559 lecz konsola go nie widzi proszę o szybką pomoc co mam zrobić???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to reklamuj u sprzedajacego
     
  4. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Jaką masz konsolę?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Strona sie nie otwiera
    Jaki to dysk konkretnie ?
    Musisz go jeszcze przerobic pod xboxa.
     
  6. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    jeżeli masz Xbox 360 elite, premium to jeżeli nawet wsadzisz do nich HDD 250GB to wykryje tylko 120GB (ponieważ większej objętości nie obsługują) , a jeżeli masz slim to niestety nie pomogę ...
     
  7. kamień81pl

    kamień81pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to raczej wszystko jasne ...
     
  9. kamień81pl

    kamień81pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest to konsola premium hdmi dysk 250 GB. Dysku wogóle go nie widzi
     
  10. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tez Ci napisałem nie tylko ja ...
     
  11. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    te modele konsol obsługują tylko 120gb i niżej, tylko slim obsługuje 250gb...
     
  12. kamień81pl

    kamień81pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Co ty za bzdury gadasz.
    Przeciez byl Elite/Super Elite 250GB, wiec nie gadaj bzdur, ze nie obsluguje.

    Tak, reklamuj.
     
  14. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale to dziwne, bo inni nie wystawili żadnych komentarzy na temat tego że dysk nie działa
     
  15. kamień81pl

    kamień81pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki jutro reklamuje jak co to dam znać co na to sprzedający
     
  16. kamień81pl

    kamień81pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NO dziwne a u mnie lipa podpjąlem i nic tylko słychać ze chodzi i nic
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Touch ma racje - dzieci tu spamuja :p kazda konsola obsluguje max 250GB. Nawet core zobaczy bez problemu 250GB. WIec cos z dyskiem.
     
  18. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Dokładnie każda konsola obsługuje 250 mam dysk od tego sprzedającego NOWY DYSK 250 GB do XBOX 360 W OBUDOWIE 3LATA GW (1371307559) - Aukcje internetowe Allegro i wszystko działa świetnie na Arcade falcon może trafił ci się wadliwy sprzedawca jest godny polecenia na pewno ci wymieni ja miałem z nim dobry kontakt ( były problemy bo brakło mu dysków pomylił się i wystawił o 1 za dużo na aukcji niż miał ale już na drugi dzień pisał że ma i wysyła i przeprasza za opóźnienie jak dla mnie super sprzedawca i dysk też super )
     
  19. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Co wy pier.....licie?? Dlaczego ma nie widzieć?? Co ma za znaczenie , czy to ELITE , czy PREMIUM , czy inna wersja?? Czym one się różnią?? Nazwą i nic więcej. No i wiadomo jedna może mieć HDMI , a druga nie. A dysk 250GB musi działać na każdej i tyle (więcej już nie , ale 250 MUSI)
    Ja bym reklamował dysk. Po pierwsze troche drogo (no niby.... hmmmmm obudowa...hmmmmm może jednak nie drogo), a po drugie dysk powinien działać po podpięciu do konsoli , a nie po kombinacjach.
    Pewnie po wgraniu partycji by ruszył , ale skoro jest dedykowany pod X360 to bez tego powinien działać. Szkoda zachodu , reklamacja i tyle. No chyba , że masz Transfer Kit to bym się pobawił inaczej odsyłka. Napisz do sprzedającego.

    Edit.
    Przeczytałem tylko pierwszą stronę...... DEX i TOUCH wszystko wyjaśnili.
     
Wczytywanie...

Poleć forum