1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie wykrywa dysku?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MatiSadek, Luty 15, 2012.

  1. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Dokupiłem dysk i konsole osobnno. Na konsoli już grałem, ale dziś doszedł dysk, który wsadzłem w do konsoli( slim, a dysk 20GB). Chciałem zainstalować grę, lecz wyskakuje, że nie mam wystarczająco dużo pamięci, aby tego dokonać.
    Muszę jakoś skonfigurować konsolę, żeby czytała dysk?
    Nie mam na ten temat zielonego pojęcia, więc proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Jaką masz konsole ? Nowy dysk czy używany ? Podaj link do aukcji jeżeli z allegro .
     
  4. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Spróbuj sformatować dysk:p
    ustawienia > system > pamieć masowa.. zaznacz dysk, naciśnij "Y" na padzie i sformatuj
     
  6. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam takiego czegoś, sama pamięć sięwyświetla, a dysk nie, i jeszcze jakieś zapisywanie w chmurce
     
  7. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Podłącz do kompa i zobacz czy wgl reaguje
     
  8. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mogę go podłączyć do kompa? nie mam żadnych kabli z wejściem takim
     
  9. nexx555

    nexx555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...albo jak masz znajomego ze slimem to podłącz u niego i zobacz czy działa. Jak nie to dysk na gwarancje.
     
  11. marcinek74-10

    marcinek74-10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dyski może WD i akurat przez pomyłkę sprzedający nie przystosował do xboxa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum