1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie wykrywa napędu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez emilos206, Wrzesień 27, 2013.

  1. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam taki problem, otóż nie wykrywa mi napędu liteon 16D2S w JF, wyłączonie podpisywanie sterów. W biosie napęd widzi ale w kompie juz nie jakieś rady ? Chcę wyjąć klucz przy użyciu probe własnej roboty. Posiadam LT+2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Ściągnij starszy jf np 1.92.Jeśli dalej nie będzie wykrywał,chipset jest nie kompatybilny.
     
  4. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W dosflash próbowałeś?
     
  5. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie próbowałem, jest jakiś poradnik zeby wyciągnąć klucz z użyciem doshflasha?. Dodam że jak pobrałem najnowszą wersje JF to pokazuje mi NO I/O ports were found during Enumeration! Słyszałem coś żeby wgrać sterowniki portio32 ale mi nie działają bo mam 64-biotwy system
     
  6. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam płytę As-Rock P75 Pro3, ustawion tryb ACHI, a na IDE jak ustawiam to wywalą BS'a. Ale wiem czym to jest spowodowane i bym musiał stawiać system na nowo żeby IDE działało
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Pobierz jf 1.92,portio nie musisz instalować są w jf
     
  8. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak mówiłem wywala przy włączaniu JF to pokazuje mi NO I/O ports were found during Enumeration!
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuje na drugim kompie jak się nie uda to proboje przez doshflash'a
     
  11. emilos206

    emilos206 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możecie mi powiedzieć jak to zrobić przy uzyciu własnego probe i dosflash bo ten poradnik co podał @up to nawet nie wiadomo o co chodzi ;/
     
  12. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    http://xboxforum.pl/lt-205/flash-lite-on-nie-widzi-napedu-136029/
     
Wczytywanie...

Poleć forum