1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie wypaliło mi płyty. Wina obrazu płyty czy nagrywarki?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamiliwan2, Listopad 27, 2011.

  1. kamiliwan2

    kamiliwan2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem w IMG burnie wszystko idzie dobrze i po 35% wyskoczył błąd. To może być wina nagrywarki czy raczej obrazu płyty ?

    Nagrywarka to z laptopa (wcześniej 2 gry nagrało mi bez problemu na tej nagrywarce).
    Płyta oczywiście Verbatim DVD+R DL (z wersją do nadruku)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Wina może leżeć po wielu stronach. Felerna płyta, co z tego, że Verbatim, mogła się trafić trefna. Nagrywarka pada, zły obraz, zasyfiony komputer. Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na takie pytanie, spróbuj jeszcze raz. Wyczyść komputer ze zbędnych śmieci, odciąż go na czas procesu nagrywania.
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    No i najważniejsze nawet nie dotykaj komputera podczas nagrywania i wyłącz wszystko pewnie robiłeś coś co obciążało procesor i ramy no i poszło.
     
  5. kamiliwan2

    kamiliwan2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie w tym rzecz że komputera nie dotykałem. I stąd to pytanie czy spróbować drugi raz nagrać czy nie. Bo jak znowu mi przerwie po 35% to się zdenerwuje.
     
  6. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    uwalić płytę może zdarzyć się zawsze, bez względu na to czy to Verbatim czy inny nośnik, trzeba by nagrać po raz drugi, reset kompa, bez zbędnych programów w tle, sam IMGBurn i niech leci ... jak ponownie się rypnie to albo nagrywarka, albo to iso co próbujesz wypalić. ( r0zumiem że już nagrywałeś wcześniej ? jaka to gierka ? )
     
  7. kamiliwan2

    kamiliwan2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fight Night Champion. Wcześniej nagrywałem Assassin's Creed Revelations i Tekkena 6 i wszystko bez problemów poszło. A nagrywałem identycznie.
     
  8. pentrix

    pentrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nagrywarka 100% pewnie ma starą i niewyrabia na wypalaniu lub jeszce masz coś źle ustawione
     
  9. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  10. kamiliwan2

    kamiliwan2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Przeskanuj iso abxg360 i niech ci zrobi sam plik dvd i spróbuj nagrać:D
     
  12. kamiliwan2

    kamiliwan2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak to przeskanować ? jakiś poradnik ? Bo jestem w tym zielony. Dopiero w zeszłym tygodniu kupiłem xbox'a ;P
     
  13. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    stawiam na napęd. a skanując go wszystko jest dobrze ?
    poszukaj o abgx360..
     
Wczytywanie...

Poleć forum