1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie zapisuje orginalnego fw

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lykanin, Luty 24, 2011.

  1. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Witam.
    Mój problem polega na tym że gdy próbuje sflashowac napęd przez jungleflashera to nie mogę zapisać oryginalnego firmware.
    To samo mam z xbins.
    Przez to nie mogę przerobić konsoli...
    Jest to napę hitachi 78fk.
    Robię to używając portu na płycie głównej.
    Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-945GCM-S2L
    Typ magistrali Intel AGTL+
    pomoże ktoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    masz najnowszego JF 1.78 ?
    wykrywa ci wogóle napęd ?
    odczytałeś klucz napędu ?
    na niektórych chipsetach napędów się nie da, spróbuj na innym kompie
     
  4. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Odczytałem klucz, wykrywa mi napęd a JF mam 1.5 bodajże.
    Bo w najnowszym wyskakuje błąd związany ze sterownikami portIO32
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    w nowszych sterowniki IO32 i 64 sa wbudowane w program juz
    trzeba zainstalowac netframework 2.0 żeby poprawnie działało
    wiec spróbuj na JF wersja 1.78
     
  6. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Ale przez JF 1,78 w ogóle nie wykrywa mi napędu...
    NetFramework musi być koniecznie 2.0? czy może być np. 3.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum