1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie zapisuje się stan gry gta5

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez AssasinsGames, Grudzień 20, 2014.

  1. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam pewien problem nie zapisuje mi się stan gry gta5 a mam włączony autozapis dziś wchodzę i wszystko od nowa jak to naprawić bo zaczyna mie to juz ******** za przeproszeniem co za prabana gra żall:(.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    ...a jak legniesz na wyro w kryjówce się zapisuje?? :D
     
  4. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A co ma piernik do wiatraka jeżeli mam włączony autozapis powinno się zapisywać .
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Próbujemy ustalić powód chyba....
     
    1 osoba to lubi.
  6. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spoko ale w innych grach tak nie mam to nie może być wina sprzętu grałem w Hitmana Absolution i wszystko bylo cacy tylko w gta tak mam .
    Miałem wcześniej Arcade dysk 120 giga i nie mialem takich problemów w gta tylko na tej slimce a dysk mam pojemny250 giga.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź czy możesz w wyrze zapisać, oraz z komórki ..tam też jest opcja quick save ..
     
  8. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    W opcjach przez "X" wybierz miejsce zapisywania. Udaj się do kryjówki i połóż do łóżka. Zapisz stan gry we wskazanej lokalizacji. Tam też będą wrzucane autosave. Następnie po ponownym załadowaniu gry znowu musisz w opcjach ładowania stanu gry wskazać lokalizację. Pokażą się sloty ze wszystkimi zapisanymi stanami gry.
     
  9. skibrobert

    skibrobert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Europe
    Musisz dojsc do misji z kryjówką jak sie przespisz bedziesz mógl robic save i load
     
Wczytywanie...

Poleć forum