1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie zgrywa gier na HDD...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Szemron, Styczeń 14, 2010.

  1. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Mam naped Liteona v1 sflashowany ixtreme 1.6 NS. I mam problem :(. Otoz konsola nie chce zgrac ZADNEJ gry na dysk( bez wzgledu czy to oryginal czy kopia). Zatrzymuje sie na 1% i wywala errora ze wyczysc miekka szmatka... Dodam jeszcze ze mam oryginalny dysk 250gb. Da sie z tym cos zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. johnnynoname

    johnnynoname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NY
    Od kiedy nie chce? Wcześniej było bez problemu?
     
  4. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiesz... konsolke dostalem w pon. (RED mmmm) wieczorem przerobilem i od tej pory nie chce zgrywac... Ziomek z forum od ktorego kupilem konsolke mowi, ze wczesniej chodzilo wszystko bez problemu
     
  5. Matash

    Matash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    a zbanowany dysk czy coś?
     
  6. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie no co ty... chyba bym o tym wiedzial...
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  8. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Okej... wszystko powinno byc w porzadku??
     
  9. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    taki komunikat wyskakuje jeszcze kiedy plyta lub laser sa zabrudzone moze plyte masz zajechana ??? lub sprawdz dysk poszukaj na forum tam jest napisane jak go formatowac itd
     
  10. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    Moze Xboxik zbanowany Koles mogl ci sprzedac zbanowanego :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum