1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieaktualna konsola ?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Crespo, Listopad 23, 2010.

  1. Crespo

    Crespo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Witam !
    Na wstepie chcialbym napisac, ze uzywalem opcji Szukaj, lecz wyszukalo mi zbyt duzo wynikow i odpowiedzi te nie byly satysfakcjonujace. Otoz, nie uzywalem konsoli kilka miesieci, z powodu wyjazdu. Ostatnio zalatwilem sobie NFS HP. Mam przerobiony naped Lite-On (Philips & Lite-on DG-16D2S fw. 74850C) i obecnie posiadam Ixtreme LT, lecz podczas proby instalacji gry, wyswietlilo mi sie okienko, ze musze dokonac aktualizacji. Tak wiec uczynilem. Gra sie ladnie zainstalowala, nastepnie probowalem ja uruchomic i wyskoczylo mi okienko "Niewlasciwa plyta". Z tego co czytalem potrzebuje chyba nowego dasha. Bardzo prosze o oswiecenie mnie, co musze uczynic, zeby gra dzialala ? Czy moge jedynie zaaktualizowac konsole samemu np z pomoca plytki, z aktualizacja, czy moj naped potrzebuje znowu przerobki. Pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Potrzebuje przeróbki o naziwe LT + która bedzie na dniach mozliwe.
     
  4. Crespo

    Crespo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Dzieki wielkie, czy zeby zaaktualizowac naped, a mam aktualnie LT, bedzie wystarczylo wprowadzic jakies male zmiany (jakas aktualizacja) czy bede musial calkowicie go flashowac?
     
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Crespo

    Crespo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    A kiedy jest mozliwe, ze bedzie juz aktualizacja ?
     
  7. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Podobno pod koniec Listopada początek Grudnia dokładnie nie wiem ale coś takiego mówił mi koleś w serwisie a czasami może pomóc Dash zawsze warto wgrać najnowszego (dashboard Experience ) może pomoże ale nie jestem pewien.Pozdrawiam
     
  8. Crespo

    Crespo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Czytalem ze na dashu 9999 czy jakos tak, mozna przy pomocy jakiegos AP25 patch uruchomis NFS`a. Mam dash 12416 (bo chyba to w Danych systemowych D:2.0.12416.0 - K:2.0.12416.0 to to). Czy moge jakos zrobic cofniecie dasha ?
     
  9. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niestety ale aktualizacji dashboardu nie da sie cofnąc
     
  10. Crespo

    Crespo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Aha :/ To teraz gdy juz spapralem wszystko i zaktualizowalem, to moge podciagnac chociaz dashboard do tej najnowszej wersji 12611 ? I jak potem sflas***e na Lt+ to wszystko bedzie ok :D ? Moze glupie pytania, ale nie chce znowu czegos odwalic co bede zalowal ; /
     
  11. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z glupich rzeczy to na 99% dostales flage, probujac odpalic NFSa po aktualizacji dasha. No i najprawdopodniej zmarnowales plyte nagrywajac NFSa, poniewaz LT+ bedzie wymagal SSv3, ktory zas bedzie obslugiwany przez nastepnego abgx'a.

    Dash mozesz zaaktualizowac, chociaz prawde mowiac nie ma po co.
     
  12. Crespo

    Crespo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Failed AP25 Challenge :D Ale to wiedzialem juz wczesniej, ze ban bedzie wiec mi to lotto, bo i tak gram offline :)

    Czyli co ? Przy moim napedzie nie dam rady sflashowac ? Potrzebny mi bedzie nowy naped?
     
  13. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A skad do glowy przyszedl Ci pomysl na nowy naped ? Oczywiscie, ze bedziesz mogl sflashowac ten co masz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum