1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

niechodza mi wszystkie gry RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zielonyslim, Maj 26, 2013.

  1. zielonyslim

    zielonyslim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam problem wczoraj nauczylem sie przerabiac gry w iso2god i kopiowac je na dysk konsoli. ktos pisal ze gry trzeba kopiowac chyba do content. ale ja swoje gry kopiuje z pena do hdd1:\360\...w tym katalogu tutaj mialem demo od goscia co mi robil rgh i fsd wiec tu je wrazucam. problem polega na tym ze przerobiony dance central 3 pes 2013 i tomb rider najnowszy chodzi i jak wyjde do fsd to w moich grach sie wyswietlaja te trzy gry i sa sprawne. natomiast jak przerobilem far cry 3 i crysis 3 i cos tam jeszcze to nie wyswietlaja mi sie w moich grach. wie ktos o co moze chodzic? pewnie cos zle robie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W ustawieniach ogólnych usuń dane fsd, jęli nie pomoże to usuń i ustaw ponownie ścieżkę do folderu.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. zielonyslim

    zielonyslim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak wejsc w te ustawienia ogolne? i usunac te dane. ja mam fsd po angielsku. i jak zmienic szybko ta sciazke jak cos( bez grzebania na forum) ?
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    tutaj masz wszystko opisane : punkt 3.3 (usunięcie danych),punkt 3.1 (ustawianie ścieżek) http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-jtag-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-7-a-145552/
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum