1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

niedziała gra z xbox 1 a wszystko jest jak powinno być

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bololabich, Grudzień 20, 2011.

  1. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    wczoraj ściągłem (z exsite) i wypaliłem burnout 3 pal (przeconvertowane na x360) i gry wkładam do napędu wywala że ta gra z x1 nie działa na x360 i coś żeby ściągnąć aktualizacje gry. o co chodzi może emu za stary bo hdd mam używany i nie wiem co kto z nim robił a podobno emu jest na hdd. więc co mogę zrobić bo bardzo mi zależy na tej grze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    podłacz sie do live i zaktualizuj;))
    nic nie trzeba konwertować nagruwasz obrasz wkład aktualizujesz i grasz;))
     
  4. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    live dobry żart mówię że wypalam to się można domyśleć że mam pirata
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a ja gram na piratach 3 lata i to nie żart;))))
    wystarczy dbać o obraz i mieć najnowszą przeróbkę;))
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to sobie radź sam jak nie przyjmujesz rad od doświadczonych użytkowników.
    Na tym forum znajdziesz wystarczająco dużo odpowiedzi bez potrzeby zakładania tematu.
     
  7. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a czaje czyli jak mam przeróbkę dobrą i odpalam nieprzerabiane iso to nie będzie bana
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    po 1.
    JEŚLI POSIADASZ : Najpierw wrzuć oryginalną grę z xbox1 do napędu x360, uruchom - gra automatycznie pobierze emulator z xbl
    JEŚLI NIE POSIADASZ : Zaktualizuj emulator (pobierzesz go ze strony microsoftu), nagraj pliki w czystej postaci na płytę lub pendrive'a bez żadnych dodatkowych folderów itd
    po 2: Sprawdz na stronie z której ściągnąłeś obraz czy jest stworzony w PALu lub pobierz program xdvdmulleter - tam sprawdzisz czy są wszystkie pliki w obrazie i czy są dodane pliki SS bo może obraz jest tylko zripowany do postaci gry na starego xboxa a nie jest przygotowany na x360
     
  9. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ta gra jest przerobiona na x360 ściągnięta z dobrej polskiej strony i ma format pal. na live wejść nie mogę z powodów technicznych. a do emulatora mógłbym prosić działający link bo co ja ściągłem to w x360 wyrypuje błąd
     
Wczytywanie...

Poleć forum