1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Niedziałająca Gra NFS Pomocy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Fasto, Październik 14, 2009.

  1. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    Witam mam wielki problem pobrałem sobie grę

    Need.for.Speed.Shift.PAL

    i sprawdzam pierw programem XDVDMUller Beta 10.2

    i przy załadowaniu pliku iso wyskakuje mi takie coś

    [​IMG] i nawet jak potwierdze albo nie to potem piszę tam tak

    [​IMG]

    nigdy z żadną grą mi się to nie zdarzyło w Kreon Checker jest Bad Kreon a tutaj rezultaty z ABGX360

    [​IMG]

    i na końcu w ABGX360 pisze Failed i tyle.



    oco chodzi co się dzieje z tą grą? ixtreme ostatnio sobie wgrywałem 1.6 a w abgx360 coś pisze 1.5.1 proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. badzik94

    badzik94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tym 1.51 to znaczy że gra wymaga ixtreme 1.51 albo wyższego czyli na twoim 1.6 będzie działać, tylko w abgxie zaznacz w options- check/fix video padding oraz w autofix level 3 i jeszcze raz sprubuj.
     
  4. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    zrobiłem tak jak mowisz i nic dlaczego w XdvdMuller mi taki bląd wyskakuje i w abgx360? wszystko mam dobrze ustawione
     
  5. badzik94

    badzik94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może jest to poprostu jakaś skopana wersja ? Z kąd ją ściągałeś? Możesz podać link ?
     
  6. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    ej teraz tak w ABGX360 jak jeszcze raz ustawiłem to co mi podałeś to wszystko jest ok i na końcu pisze succefull ale w XDVDMuller nadal wyskakuje ten błąd z tym video i nie ma zaznaczonego ze ixtreme komtabilne a w AGBX360 jest wszystko ok więc co gra pujdzie mi czy nie? a pobrałem ją z tąd revolutiontt.net proszę o odpowiedz.
     
  7. badzik94

    badzik94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Myślę że jeżeli w abgx jest wszystko dobrzę to możesz nagrać i powinno być ok
     
  8. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    a dlaczego w Mullerze nie czyta tylko coś auto fix mi wyskakuje itp? w mullerze a oto rezultat z abx360

    [​IMG]

    Więc pujdzie mi gra?i czy np jak inną jakąs pobiore to zawsze bede miał w tym Mullerze ten problem bo nigdy nie mialem ino pierwszy raz w życiu teraz proszę o odp.
     
  9. badzik94

    badzik94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bo gry z 3rd wave tak pokazuje,ponieważ mulleter był wydany gdy jeszcze nie było gier z 3rd wave dlatego nie rozpoznaje video.Najlepiej wogule nie wrzucać gry w mulletera jeżeli jest z 3rd wave tylko przez abgx przepuscic tak jak mowiłem i nagrać.
     
  10. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    aha ok czyli wszystko będzie działać tak?
     
  11. badzik94

    badzik94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak nic nie zrobiłeś w mulleterze żadnego fixa ani nic to będzie działało jeżeli coś robiłeś to wypakuj jeszcze raz grę i tylko przepuść ją przez abgxa z tymi opcjami co mówiłem i wypal
     
  12. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    aha ok to mam takie pytanko dla pewności xdvdmullera usunąc na zawsze bo już się nie przyda?
     
  13. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    nie sprawdzaj już w tym mullerem bo nie jest aż tak aktualizowany niestety
    wystarczy że ABGX sobie sprawdzisz i wystarczy
    usuń na zawsze bo już się nie nadaje
     
  14. badzik94

    badzik94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Potwierdzam, najlepiej usuń i tylko abgxem sprawdzaj :p
     
  15. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    ok dzięki panowie.
     
  16. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    Jeszce proszę o pomoc zrobiłem tylko samym agbx360 tamten usunołem tego mullera i wypakowałem ponownie gre i samym abgx360 sprawdzilem to już pierwszy bład na żułto to

    DMI IS UNWERFITED

    i końcowy efekt jest taki
    [​IMG]

    więc oco chodzi gra nie pujdzie czy pujdzie? proszę o pomoc a jak wtedy coś tym mullerem auto fixem zrobiłem to było ok a teraz nie jest prosze o pomoc.
     
  17. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  18. shaggy

    shaggy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezu, człowieku zainwestuj w słownik ortograficzny lub pisz posty przez worda lub edytor tekstu z open office, bo takich bawołów jak sadzisz nie da się czytać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum