1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

niedzialajace pady bezprzewodowe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ponczo24, Marzec 28, 2012.

  1. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej kupilem pada bezprzewodowego i niedziala mi z konsola mam 2 pady ktore dzialaja a dokupilem teraz nowego i niedziala
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jasniej napisz :) włącza sie ? baterie naładowane ? nie łaczy sie z konsola ?
     
  4. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdź baterie
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  7. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    A synchronizujesz go z konsolą?

    Głupie pytanie, ale nie napisałeś :)
     
  8. Ponczo24

    Ponczo24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak a pod inna konsola dziala
     
  9. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może coś jest nie tak z modułem RF
     
  10. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    potrenuj z synchronizacją musi działać
     
  11. sexy69

    sexy69 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może zaszaleje i cię obrażę ale na pewno coś z synchronizacją psujesz
    ten guziczek (zaznaczony na czerwono) w konsoli
    [​IMG]
    i ten guziczek zaznaczony na czerwono na padzie
    [​IMG]
    I muszą się zsynchronizować jak nie to reklamacja pada

    Sory za jakość zdjęć na szybko robiłem telefonem :devilish:
     
  12. damianeq89

    damianeq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak pozostałe działają to chyba już to robił i wie o co chodzi :p... chociaż rożnie to bywa .
     
Wczytywanie...

Poleć forum