1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Niedzialajacy Ghotic 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Satyr_616, Październik 26, 2010.

  1. Satyr_616

    Satyr_616 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , zgodnie z poradnikiem w dziale dla swierzaczkow , nagralem Arcanie ... plytka verbatim , sprawdzone wszystko w abgx360 , nagralem na plyte , przy predkosci x2, 2 pliki : .dvd i .iso

    po otworzeniu nagranej plytki na pc pokazuje się cos takiego :
    [​IMG]
    http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1010/de89e.jpg
    czyli jest to niby zgodne z tym co przeczytalem na forum , tak niby powinno byc ...
    konsola oczywiscie przerobiona , wszystkie piraty normalnie latają

    po odpaleniu plytki na konsoli pojawia się tylko bialy ekran z logiem xbox360 i nic się nie rusza dalej ... caly czas widnieje logo xboxa ...

    co zrąbałem ? jak to mozna teraz naprawic ? mam nagrywac jeszcze raz czy co ?
    prosze o jakies konstruktywne odpowiedzi ;D
    nagrywalem pierwszy raz wiec potrzebuje malutkiej pomocy ;D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wawe złe
     
  4. Satyr_616

    Satyr_616 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozesz jasniej ? ;D

    co mje nada zdzielac by to naprawic ? :l
     
  5. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wawe patcher
     
  6. Satyr_616

    Satyr_616 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagalem z tego linku :
    360WavesPatcher rar

    ktos go podawal na forum , nie chce się nawet zainstalowac ...
    masz moze link do dzialajacego ?

    btw, jak ten program dziala i o co z tym chodzi ...
    jestem troche zielony bo dopiero wchodze w temat :)
     
  7. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Satyrku poszukaj w gogle a wawe daj na 2. I nie sprawdzaj potem obrazu abgx. Poradzisz sobie bez problemu :*
     
  8. Satyr_616

    Satyr_616 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a cholera , nie moge się ogarnąc bo swierzy temat dla mnie ;D

    konsole jakies 2 lata temu przerabialem
    rozumiem ze powinienm sobie sciagnac 360 wave patcher 1.2.2( taki jak tutaj : P2M :: 360 wave patcher 1.2.2[2010][ENG] :: Ygoow # Haszkod )
    zmienic to na ... starszy ? tzn wawe 2 ?
    bo jeszcze doczytalem sie ze jest jakies activate ISO , tzn ze wgrywam to na plytke i smiga ?
     
  9. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    też tak można
     
  10. Satyr_616

    Satyr_616 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    narazie zmienilem wave na 2
    wlasnie sie nagrywa , zobaczymy czy zaskoczy ... mam nadzieje ze tak , szkoda plyt marnowac
     
  11. Ba._Ba.

    Ba._Ba. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum